Terazi burcu erkeğini öncelikle kararsızlık ile anlatabiliriz. Hayatının her alanında aşk olsun, iş olsun, özel hayat olsun, alışveriş olsun ve aklınıza gelebilecek her şeyde kararsız bir kişiliğe sahiptir. Aslında bu durum kimi zaman başarılı olmasını, kimi zamanda başarısız olmasına neden olabilir. Bir yemeğe gittiğini ve menüde birçok seçenek olduğunu düşünün, karar vermesi oldukça uzun sürecektir. Terazi burcu erkeği yalan söylemekten ve yalan söylenmesinden hoşlanmaz. Zaten yüz yüze iken, Terazi burcu erkeği yalan söylemeyi başaramaz. Ne söyleyeceğini bilemez ve unuturlar. Ancak hayati meselelerde, yalan söylemek zorunda kaldığı durumlarda yalan söyleyebilirler. Ancak bu durum daima içlerini kemirir. Dürüstlük onlar için çok önemlidir. Kendisi ne kadar dürüst ise, karşısındaki insanlardan da aynı davranışı bekler. Yalan söyleyen insan, kolayca Terazi burcu erkeğinin gözümden düşer.
Terazi burcu erkeği son derece iyi konuşur. Konuşma tarzı ve kelimeleri özenle seçmeleri sonucunda insanları kolaylıkla etkileyebilirler. Terazi burcu erkeğinin konuşarak ikna edemeyeceği, etkileyemeyeceği insan çok azdır. İnsanlar onun büyülü dünyasında kendisini kaybolmuş bir şekilde bulabilir. Ayrıca Terazi burcu erkeği özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmazlar. Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yaparlar.
Terazi burcu erkeği arkadaşları tarafından sevilen bir tiptir. Söyleyecegim bu kadar gitiitgi heryerde dikkat ceker bnde terazi burcuyum : ) kendimden biliyorum..
Anlatılmaz, yaşanır. Seni en seksi leydi de yapar, hanım sultan yapıp sözünü de dinler. Zekaya değer verir. Entelektüeldir vs vs vs. Tadından yenmez ama bunu da bil.
Rica ederim, ne demek. Takılırsan yardımcı olurum. Ona her şeyi kıvamında göster. Kaçarsan kaçırırsın, asla kovalamaz. Fiziğine, konuşmana, giyinmene dikkst et. Sen kendine bak, ona de ilgi göster. Çok gösterirsen kaçar ama. Elinde tutmanın en kolay yolu da edebinle ortaya çık. Asla sevmez öyle mini etekle kıvırtmayı ya da erotik filmlerdem çıkma yaşantıları.
kardeşim kusura bakmasınlar ama cidddden en dengesiz burç şu an ki sevgilim terazi işkence çekiyorum resmen bir şey diyor ardından tersini söylüyor bir şey yaptığında sonra tersini yapıyor ama sadıklar ancak sonradan sıkılma özellikleri var eğer terslerine gidersen anında ayrılır küser vb. neşeli güleryüz olacaksın eğer yüzün düşükse geçmiş olsun başlıyorlar beynini yemeye neyin var noldu üzgünsün gülsene vb eğer terazi erkeği seveceksen alttan almayı göze almalısın en zor burç bunlar
Valla ben nasıl olduklarını çözemedim Bir flörtüm var Canımdan bezdirdi ama mutlu ediyor ilgili, sevgili, komik. Bir o kadar dengesiz. Sorsan en dengelisi... Tam şimdi sevgili olucaz abi sevgiye bak ne kadar ilgili benimle diyorum; sonraki gün ne mesaj ne arama Sonra o günün gecesi ben suçlu olan oluyorum Sonraki sabah aşk böceği düşünceli mantıklı ilgili Valla ben anlamadım. Monoton dengesizlik zinciri resmen... :(
Elektronik terazi kefeli terazi birde hassas terazi vardır. Hassas olanları genelde kuyumcular kullanırlar. Elektronik olanları marketler kefeli olan terazileri de genelde manavlar kullanır.
Çok kararsız, adaletli, çok çapkın, gezegeni Venüs olduğundan aşk adamı, seni göklere çıkarır sonra bir bakmışşın kaybolur gider rüyada sanarsın kendini, arkadaşlık bagları güçlüdür çok iyi bir dinleyici dir, yetenekli ve başarılıdır
terazi burcu erkeği candır. bulduysan kaçırma gel-gitleri çok olur ama sevdim mi seni çok özel kılar.. aranda bağ kurmaya çalış. terazi burcu erkeği anlatılmaz yaşanır. ( biz ayrıyız gerçi)
bir şey bilmeye gerek yok duygusal oldukları için içini kendin ile doldurabilirsin rahatça.. ha olurda sarmaz ise aldatmayın böyle saf teniz burcun adamlarını..
En İyi Cevaplar