10 ay oldu ayrılalı ama hep iletişim halimdeydik daha doğrusu ben peşinden koşuyordum bana sebiyorum seni ama olmuyor diyordu. Şimdi başka birini bulmuş.. O kızı seviyor mu yani ve beni artık sevmiyor mu? çok canım yanıyor

Hep acaba beni seviyor mu diye bir umut aramışsın hayır seni sevmiyor sadece sevişmeyi seviyor. Sen onunla sevişsen bile yine de seni sevmeyecek sormadan söyleyeyim
sen geçen de sormuştn sanki bunu? seviyor ama senleyken çok yorulmuş işte psikolojik olarak. senle olan ilişkisine umudunu yitirmiş
Evet sordum. Dayanamıyorum başkasının olmasına beni sevmeyişine hatta.. O yüzden boyna sprup duruyorum iyi değilim :(
bence bir kendine hobi falan bul ya da başkalarıylasohbet et kafanı dağıt. seni sevmeyişi diye bir şey yok ki senden vazgeçmiş
Ben isterdim ki benden ayrı bile olsa beni sevsin belki bencillik bilmiyorum. Ama kimseyi beni sevdiği gibi sevmesin ya :(
seni sevdiği gibi sevemez zaten. çünkü senden severek ayrılmış. ama evet biraz bencillik olduğu da doğru
Severek ayrılma olur mu ya? Hem sevse benle bu kadar ego dolu nasoıl konuşur? Daha geçende can sıkıcı biri olarak kalıyosun aklımda git peşimi bırak dedi. Ama bjnu demeden iki gün önce kalbimdesin demişti. Psikolojim bozuldu
e çünkü şöyle düşün. seviyorsun ama ilişki sağlıklı değil. ilişki sırasında genelde sinirli ve üzgün oluyorsun. ayrılınca da üzgün olacaksın ama geçecek ilişkide ise üzgünlük kalıcı. çouk mantığıyla hareket etmiş. bunda anormal veya egolu bir şey yok
Pişman olma o kızda beni özleme ihtimali de mi yok
var da senden ayrılma nedeni kavga veya geri dönü ihtimali olan bir şey değil ki. mantığıyla ayrılmış senden yani mantığına yenik düşmesi zor
Olsun dönmese de olur sevsin yeter
bence böyle yapma kendini üzüyorsun sadece
ağzımdan kötü sözcükler çıkacak.. s. e. sen bunu ne hali varsa görsün. sende kendine doğru düzgün birisiyle görüş
Bıraktım zaten başkası var dedi bitti benim için. Ama pişman olmasını çok isterdim
kpnışmayı tamamen bırak. bırak ki seni özlemezini sağla. gelen gideni aratır unutma bu sözümü. sen onu değilde o seni arayacak
Bıraktım en sono kızı çok mu sevdin dedim ne bitmez bir şeysin sen dedi ben de yazıklar olsun bitti artık bitti dedim sildim her yerden. Dilerim dediğin gibi olur. Üç sene beraberdik tüm ilklerini benle yaşadı nasıl bu kadar çabuk unuttu anlamıyorum
ş.. sizde o yüzden unutmuş gibi.. ama seninle olan günleri mum gibi arayacak bından emin ol. kendine doğru düzgün birisi bul ve onunla konuş tanış bakalım mı seviyor mu sevmiyormu seni hala diye;)
O böyle bir şeyde dönmez pişmanlıktan gebersin yine gelmez ama geröekten beni mumla arasın. Unutamasın inşallah numaramı falan değiştirim mi sence beni kaybettiğini anlasın alıştı peşinden koşmama
değiştir numaranı direk. seni elinde avcunda bilmesin. sana artık ulaşamıyacağınıda anlasın. erkekler dönmez ama her haliyle belli ederler şu an ki hayatlarından memnun olmadıklarını😂 sana iyi gülme malzemesi olur ilerde;) sen bundan sonra hayatına adam gibi birini al. senin değerini bilen birisi olsun inşaallah
Haklısın yapıcam bunh bazıları buna kaçış diyor her şeyin kalsın sen bakma ilgilenme yeter diyolar ama ben yok olmak istiyorum
kaçış değil KURTULUŞ'un olacak canım. sen kendini bu şahısa mı şaik görüyorsun? yapma güzel arkadaşım ya, kendini hayatta hiç kimse için üzmeye değmez. yeni ve düzgün birisini hayatına aldığında ben zamanında ne kadar hata yapmışım diye anlayacaksın o zaman
hakkından hayırlısı olsun inşaallah
Daha da pesinde koşma bence mesajlarına bak ego dolu..
Koşmuyorum başkaso var dedi yazıklar olsun dedim bitti. Ama pişman olmasını çok isterdim çünkü bu egosuyla beni çok ezdi
Cevap
4Cevap
Sevse ne olucak kızım sen niye hala konuşuyorsun bununla
konusma daha fazla bununla. seni sevse baskasıyla konusur mu
Ama bana daha üç hafta önce sarılıp sevmek yetmito sen kalbimdesin başka biri bir gün olsa bile kalbimdesin diyodu. Artık konuşmuyorum zaten
Acıkca solemiş sevgı bekleme benden diye
Bana mı demiş? Biriyle görüşüyorum dediği kişiyi seviyo mu yani
Peki sne şu cümlelerden beni sevdiği anlamını çıkarıyor musun
sevdiği olsun değil sevenim olsun demiş
Nasıl yani?
bak sevmek kısmı ile ilgilenmiyorum dedi karşı taraftan farklı bişey görmüş seninle kötü bir aşk yerine daha iyi bir hayat düşünmüş
yani senle olmayacağını anlamış başka birine şans vermiş onu sevebilirse onla olur o da olmazsa onada senin gibi yol verir bir arayış içinde yani
Yani bu hala beni seviyor. Ama bu biriyle gelecek için yeterli şey değil. O kıza mantıkla yaklaşmış bu mu oluyor ben böyle anladım
yok seni sevmiyor sevse hiç bunları der mi?
Demez sen de haklısın. Ama sevmiyorum demitor bana daha üç hafta önce kalbimdesin ama sevgi yeterli değil anlaşamıyoruz dedi. Kalbimde olman başka birine de engel değil dedi ve işte şimdi başkası var o yüzden beni seviyo diye düşündüm
kalbimdesin mi güldürme beni kalbinde olan birini neden çıkartırım ki sevgi yeterli olmaz mı ya ben ölsem bile bırakmam
Egoya bak bir sg deseydin
adamın derdi sevgi değil vurmak :D
Seviyor dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar