arkadaşlar annem ve babamı çok seviyorum fakat yaşım fazla olmadıgı için birisini seçeceğim?
anne
baba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Babanın yanında kalirsan parasızlık çekmezsin. Annenin yanında kalirsan sonsuz bir sevgi ve korumacılık seni bekliyor. Ama büyük ihtimalle nerede kalirsan o kişi karşı tarafı kotuleyecek. Sen sakin inanma. Kimin yaninda kalirsan kal, ikisiyle de görüş. Annenden babandan nefret etme. Unutma ki, onlar ayrildilar sen onlardan degil. Ama baban evlenebilir ileride annen buyuk ihtimalle evlenmez.
ben en iyisi cocuk esirgeme kurumunda kalmalıyım isteyen gelir görür.
Yok annenizin yaninda kalin.
Merhaba, sor bir durum tabi ki de ama sonuçta kız çocuğusunuz yani anne de kalmanız sanki daha iyi gibi olacak mı yani bilmiyorum babanız çalışıyormu hem iş hem ev hemde sizinle ilgilenebilecek mi gerçi anne içinde aynısı olabilir ama annede kalıp babanızda da belirli günler kalabilirsiniz paylaşımlı şekilde ;) herşey gönlünüzce olsun, hoşçaklın.
vallahi ölmek isitorum benm için en iyisi.
insanlar neden bu kadar ölmeye meraklı, ölünce çözüme ulaşacakmısınız? sizi neyin beklediğini biliyormusunuz? yani ben bu cevabı beklemiyordum sizden, aile ilişkiniz nasıl bilemem ama bir karar vermelisiniz ya da dediğim gibi paylaşımlı devam edeceksiniz... yani bunda sizin suçunuz yok anne ve babanız size bir tercih sunuyor zorla şimdi neden kendinizi suçlarcasına üzülüyorsunuz... ayrılmasalardı siz böyle zor bir duruma düşermiydiniz, merak etmeyin siz kararınızı verin sonucada onlar katlanacak.
ölmek istemenin yüzlerce nedeni var benmkide onlardan bir tanesi ben bugun birşey farkettim annem ve babamın kavga sonucu ilk defa birşey gördüm babamınn ağlaması içim parcalandı peki ya annem o da ağlıyordu ölmek.
sevgili arkdaşım, senin gibi milyonlarca insanlar bu sorunları yaşıyor ama bunlar hayatın ve yaşamın tadı tuzu yani sorunu olmyan kimse yok ki, belki vardır ama nadiren... üstelik senin durmumu bir ok insan yaşıyor hatta daha kötü şeyler yaşayan çocuklar bile var, anneleri babaları tarafından gözleri önünde öldürülen ççocuklar var hatta daha da beter şeyler yaşayan çocuklar ve aileler... bizler her tartışmada her aile geçimsizliğinde canımıza kıyarsak dünyada kıyımı olur. zorluklar ve sorunlar aşılmak için vardır kendimizi öldürmek ve pes edip bir kenara çekilmek için değil, evet durumun üzücü ama anne ve babanın kavga sebeb senmisin caba? yani konu nedir neden birbirleriniz üzüyorlar bunu bilemeyiz ama zamanla eğer ikisinde de hata var ise bunun farkına varcaklardır ve yani bu gibi tartışma ve kavglar üzüntüler herkeste var ve sana düşende aileni bir arya geirmek için mücadele etmen... tabi tanıdığın kişilerin yarıdmı ile akraba ve sevdiğin insanlar ile istişarede bulunarak.
emin ol bunlar geçici, umarım iyi olur ve tartışmaları büyümez.
haklısın teşekkür ederim
rica ederim.
Ne sevenler ayrılıyorlar ki. Sizinle alakası var mı
hayır
14 :(
Cevap
9Cevap
Benimde annemle babam ayrı hep ağlıyorum şuanda annemle kalıyorum annem çok sinirli ama çokta merhametli beddua falan okuyo ama beni çok seviyo babam gel ev tutalım mutlu olalım diyo şu anda babamı seçiyorum (yazarken ağlıyorum)
18 yaşına geldim, bunu yazarken 15 yaşındaydım. Annem babam geçen sene ayrıldı, annemde kalıyorum çünkü emin ol böylesi daha iyi. Babamda da kalıyorum tabii ki, ilk zamanlar çok zor oluyor sonra atlatıyorsun şu an hayatımdan memnunum. Babam evlenmeyi düşünüyor
Şu amda tamamen aynı durumdayım babamın durumu çok iyi ve beni çok seviyor annemle barışmak istedi ama annem reddetti annemde beni çok seviyor ne yapmalıyım sence
bnce hic birini anen de manita yapacak babanda ozaman olan sana olacak😃
ölmek? iyi fikir dimi bunu planlıyorum
yo bna kacc😃😃
espiriniz kaldıracak durumda değilim üzgünüm
iyi sen bilirsin 😉
annen sıkar baban fazla ilgilenemez sende free takılırsın
seni sahipsiz brakanlar utansın.
neden?
Baba daha korumacı 😊
peki anne? onsuz olabilirmi
Ya bu senin aile yanına göre değişir bence baba annenin yerini de doldurabilir. Hem yasin kaç senin?
14 yaşındayım.
Bence kendi yoluna bakmalisin
o kadar büyük değilim
Bence en iyi yol seni seven den gecer
Bence kimse aytilmasin
bende onu istiyorm.
Ozaman sen harekete gec
Benimde başıma öyle bir olay gelecekti az daha ama Rabbime şükürler olsun olmadı
hangisini daha çok seviyorsun sen
ikisinide çok seviyorum
canım mutlaka birini daha çok seviyorsundur bak şöyle yap. Bir kağıda anne birine bana yaz avantaj ve dezavantajları yaz. En güzeli ağır basanin yanı kolay gelsin 😊
ben baba dedim. Bu arada birinde kalsanda diğer günler yine karşı tarafta kalirsin
ben ikisinide yanımda olmasını istiyorum neticede kim istemezki? cocuk esirgemem kurumunda kalıp kim gelirse onunla görüşürüm
canım benim saçmalama bak iki ev güzeldir birşeye biri izin vermezse biri verir. Baban ve annemin yaşları neler bu arada. Sen özgür olmak istiyorsan babanın yanında kal ama sevgi istiyorsan anne.
onlar ayrıldıktan sonra özgür olmak değil kendimi eve hapsederim.
öyle dusunme bak annesini babasını kaybeden insanlar var sukret
haklısın
Anne tabiki
baba? ben ikisinide eşit seviyorum ve gercekten kendimi kaybedersen ölüme başvuracağım
sacmalama
saçmalamak değil , ikisi arasında kalıyorum ve secmek cok zor geliyor
ölum nedir ya arada babanda kalirsin
aynı şey değil ben ikiside yanımda olsun istiyorum ikiside mutlu olsun sadece tek duam bu olsun istiyorum kaldıracak durumda değilim ölmek en iyisi belki ben gittiğimde barışırlar ya da bensiz devam ederler bende secim yapmamış olurum
sacmalama allahdan korkuyorsan yapmasin ölmek nedir ya omur boyu cehennemlik aklini basina al annen. maf olur
biliyorum..
o zaman yapma kardesim dua et tatlim bak daha kucuksun sakin kotu seyler yapma
ablan abin yok mu
eğer boşanma derecesine gelirse yani gidersek orda boşandıkları zaman işim biter ya giderim ya da ölürüm dua ediyorum etmezmiyyim tek duam onların ayrılmaması ama onların da tek derdi ayrılmak
bak ölum konusunu kapat daha cocuksun ne dedini bilmiyon allahin gucune gider bak annen ne hale gelir sen canina kiyarsan kendine gel
peki onlar ayrılırken beni düşünüyomu ne hale geldiğimi görüyorlarmı.
goruyorlar ama demek baban anneni cok uziyor ki yapamiyor inan senden kötuleri var
@tatli-cadi55 ben geçici olarak açtım rahatsız ettiysem özür dilerim
@tatli-cadi55 sen beni engelledinya
ne diyon ya sana bisey yazmadim ben
Ben seni engelemedim seni tanimiyom bile konusmadikda
@tatli-cadi55 özelden yazsana anlatcam
yazamam xperim az
@tatli-cadi55 gelinherkes kullanıcı adı
hmmmm
hmmmm
cevap yok :) kaldır engeli lütfen sonra bu hesabı kapatcam
neden benim icin mi acdin sanki
yani geçici açtım güzel konuşuyorduk :)
yok istemiyorum
kafa dengim deyilsin ben konusmak istemiyorum baska kiz bul
güvenmiyom erkeklere
şart ne peki
Ben Sart demedim istemiyom iste
istersen face adresi vereyim güvenebilirsin
tamam tamam kapattım
sanki taniyom guvenim baska kiza git
Annende kal
annemde kalırsam babam? hiçbirinin üzülmesini istemiyorum ve sadece ölmek istiyorum aslında
Senin gibii ince düşünen boyle iyi biri ölmekten bahsetmemeli, zamanı gelince nasıl olsa öleceğiz.
Annende kal, duruma gore haftada ya da iki haftada ya da ayda birkaç gün babanda kalırsın. Annen anlayışla karşılar, sonuçta o baban
anlayışla karşılayacağını kendiside söyledi ama ben onlarıın yani bir olarak kalmak istiyorum yani acıkcası ayrılmamalarını istemiyorum istemedim kavga ettiklerinde hep ben ayırrıyorum ama bugun ilk defa bişey gördüm babam ağladı içim parcalandı annem peki o da ağlıyor cok kararsızım ölmek istiyorum.
Anne oneririm
istersen face adresi vereyim güvenebilirsin
kac yasindasin
Tek ben baba demişim
yaşım büyük değil
Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar