Aldatan erkek neden bu yüzden ayrıldığı kız arkadaşını sonra niye arar, amaç nedir?

Ben erkek arkadaşımı başka birisiyle elele yakaladım ve arkamı dönüp gittim. Cinsel ihtiyaçlarını gidermek için birisine ihtiyacı da yoktu bunu belirteyim. O günün akşamı bana böyle olması gerekiyordu başka türlü benden nefret etmezdin diye saçma bi mesaj attı. Aldırmadım. Cevapta vermedim. 2 gün sonra tekrar aradı açmadım. şunun için aramıştım diye saçma bi mesaj attı. yine cevap vermedim. 4 gün sonra tekrar aradı yine açmadım. ama tekrar arayınca meşgule verdim. daha da aramadı. Bugün yine aradı. açmayınca kandil için aramıştım diye mesaj attı. Bana saçma geliyor yaptığı. Bana bunun amacını birisi söyleyebilir mi? Hayır yani çünkü aa beni seviyor diye artık mutlu olamıyorum hiç inandırıcı gelmiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta kızla gördüğüm gün normalinde biz onunla buluşucaktık. Yani şöyle ki. 2 gün önce görüştük herşey çok güzeldi. akşam telefonda konştk ve kapatrkn seni seviyorm dedi. gece iyi geceler dedim cevap vermedi. sonra daha mesaj atmadı. ertesi gün hiç aramadı. bende aramadım bile bile. görüştüğümüzde o gün için planda yapmıştık. görüşürüz diye. oraya geliceğimi biliyordu yani saatini bilmesede. işim vardı çnkü.. Gittim ağzımın payını aldım döndüm o ayrı. Beni gördüğünde kızın elini bırakmıştı.
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece kullanıldığımı düşünmeye başladım açıkcası.
Güncellemeler
+1 yıl
görüldüğü üzere artık aramıyor. bu saatten sonra arayan adama ancak söverler. yanlış mıyım
Aldatan erkek neden bu yüzden ayrıldığı kız arkadaşını sonra niye arar, amaç nedir?