Biri size gelse, mutlu bir ilişkinin sırrını kulağınıza fısıldasa ve aynen şöyle dese, "İş, kadında bitiyor!". Kızar mısınız, kulak mı kabartırsınız?
Siz yinede kulak verin. Elinize geçen erkekler tohumdur. Siz yetiştirin. Kadın iki defa doğurur. Bir kendi çocuğunu, ve kendi kocasını. Ailenin direği kadındır. Kadın aileyi iyi yönetirse, erkek de, kadın da, çocuklarda mutlu olur. Derler ki, kralı istiyorsanız, kraliçe olmak zorundasınız!
Mutlu bir ilişkinin altın anahtarı, kadın mıdır?
Kralı istiyorsanız, kraliçe olmak zorundasınız! Mutlu bir ilişkinin sırrı, kadın mıdır?
Kulagima bunu fisildayana, "gerizekali gerizekali konusma." Derdim. Sacma sapan süslü sözlerle iliskinin bütün yükünü ve sorumluluğunu kadina atmaya çalışan sivrizeka lafları...
Hayat arkadaşi mi edindik cocuk mu sahiplendik nedir yani? Adam da adamligini bilecek kadinin yaninda duracak. Istemem kral filan. Akli basinda adam lazim. O da var şükür.
Kesinlikle kadın olduğuna inanıyorum. Çünkü varlıkları bile hayatın en gerekli şeyi. İlişkilerinede sahip çıkmak başlatıp bitirmek bence onların elinde
Ne kadın ne erkek, iş insanda bitiyor. Aileyi kadın toparlarsa erkeğin, erkek toparlarsa da kadının benim gözümde çocuktan farkı yoktur. Eş dediğin eş olacak diğerine. Farklı renklerde çorap giymem ben.
En İyi Cevaplar