Biriyle beraberim 1 aydır falan. Ondan uzakken filan sevişme hayalleri kuruyorum, hayatta ilk kez başıma gelen bir şey bu. Aklıma geldiğinde tahrik oluyorum, içim bir tuhaf oluyor çok arzuluyorum. Yanyanayken de korkuyorum, uzak durmaya çalışıyorum. Başlarsak duramayız bayılırım heyecandan gibime geliyor. Çok fazla ten uyumu oluştu o da çok istiyor bunu anlıyorum. iki kere mastürnbasyon yaptım ikisinde de onu düşünerek yaptım acayip zevk aldım. :S bu nasıl bir ruh hali?
Cevabın nedir?
+1 yılValla kadınlardaki şehvet duygusuyla alakalı olarak çok fazla bilgiye sahip değilim, bu tarz paylaşımları da çok okumadım, ama bir erkek olarak ban garip gelmiyor, çünkü belli bir yaşa gelmiş insanların ihtiyaçları istekleri de demek ki ön plana çıkabiliyor.
00 Yorumla
Normal Bir Ruh Hali.Duygusal Olarak yakın OLdugunuz Kisiyi Düsünerek Mast. yApmanız rutin bir Halettir.Herkesin yaptıgı Birşeydir .D Akabinde Baslarsanız Hiç durmazsınız Bunuda Dipnot Olarak Düsebilirim .)
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten yakında hızlı bir şekilde başlayacak
çok ileriye gitmek istemiyorum ama engel olamayabilirim :s
yapıcak bişey yok normalse:)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Senin yaş kemale gelmiş artık istekler çoğalmış. Oğlan bunu bilse gıçından ayrılmaz.
Gizli ihtiyaçlarını paylaşmak isterim03 Yorumla
Soran+1 yılpaylaşacak insan var zaten niye sen olcaksın o?!
evet durumumu bilmiyo çaktırmıyorum ama atlar zaten bilse :s
ben evlenmeden ilişkiye girmek istemiyorum ama bu gidişle zor
aynı durum bende de var ama sevgilim olmadı sanrıım aşırı istekle alakalı bir durum olsa gerek ihityaçla alakalı cinseliiiğe karşı bende çok doyumsuz ve istekliyim ama kendmi sadece bastırmakla yetiniyorum
00 Yorumla
+1 yılBen bu sorunuza hanım arkadaşların verdiği cevaba göre bir değerlendirme yapabilirim.
00 Yorumlanormal bir durum bu, bayılma kısmı hariç :)
10 Yorumla
+1 yılabla yaş 25-29 diyor.ilk defa mı oldu bu :/
02 Yorumla
Soran+1 yılya birlikte olduğum erkekleri bu kadar cinsel anlamda istememiştim
bildiğin gibi değil sadece sevişmek istiyorum bu kişiyle hemde deli gibi :S- +1 yıl
git seviş içinde kalmasın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler