İlişkilerin başında rol dağılımları çok keskindir. Erkek kadına kadın olduğunu, kadın erkeğe erkek olduğunu sürekli hissettirir. Aradan zaman geçer, sevgide azalma olmasa da, roller değişir. Kadın artık ilişkide dominant taraf olmuştur. Erkek de edilgenliği kabul etmiştir. Her şeye tamam diyen bir erkekle, her istediğini yaptıran bir kadının ilişkisini düşünün. Düşünemiyorsunuz bile, değil mi?
Her şeye tamam diyen bir erkekle, her istediğini yaptıran bir kadının ilişkisini düşünün. Sizce nasıl bir ilişki olur?
Tamam hatun kişisinin yeri gelir bazı afra tafraları cilvelerine giderlerine katlanılır nazına uyulur ama öyle köle gibi de olunmaz yani hem kadın da sıkılır belli zaman sonra. Kadın zaten yaratılışı gereği duygusaldır sığınacak liman arar hayatta yaşamında kendisine destek olarak erkeğine sadık kalıp ondan güç almak ister.. erkek de gönlünün sahibi birisi ve arada çocuksu hoş triplere katlanacağı bir dişiye her zaman ihtiyaç duyar.. Ondan dolayı erkek bir adım daha baskın olmalı
Saçma yahu. Aynısı tam tersi durum için de gecerli. İnsanız biz kisiligimiz karakterimiz başka. Kişiliğine ve karakterine uymuyosa hayır demesini bilmeli ve beni de böyle bir durumda zorlamamali. Yani her iki taraf da birbirlerinin görüşüne ve düşünüşüne göre hareket etmeli.
Önemli olan doğru olanı yapmak kimin dediği önemli değil peygamberin dediği gibi -kadına itaat pişmanlıktır bir kadın ne derse tersini yap ya da Mevlana'nın dediği gibi kadına muhalefet etmeyen helak oldu Hz ademi Havva şeytana uydurdu vsvs zırvalık bunlar buna göre hareket edecek değiliz
kimseyi edilgen hale getirmeye de çalışmam, edilgen hale de gelemem. hepimizin düşünceleri, duyguları, inançları, doğru, yanlışları var ve hepimiz saygıyı hak ediyoruz. insansak konuşa konuşa anlaşırız.
Ben baskın karakterim ama her şeye evet diyen biri ile olmaz yani çok monoton bir ilişki olur. Gerektiğinde zıtlaşabilmeliyiz. Her zaman mantıklı hareket edemem ya bu yüzden istemezdim öyle bir şey 😊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her şeye tamam diyen bir erkekle, her istediğini yaptıran bir kadının ilişkisini düşünün. Sizce nasıl bir ilişki olur?
En İyi Cevaplar