Kız arkadaşım beni değiştirmeye çalışıyor bu durumu nasıl tersine çeviririm? Acil yardım Lütfen?

3 ayı aşkın bir ilişkimiz var onunla tanışırken ve yakınlaşırken bütün adımları ben attım çünkü o ilişkinin iplerini eline almayı kafasına koymuştu ve ne isterse yaptım ve şımarttım. şu an birbirimizi çok seviyoruz ama başlarda olmayan bir erkek arkadaş kitlesi ortaya çıktı son 1 ayda ve bu durum beni çok rahatsız ediyor kendimi ifade ediyorum ona ama anlamamaya çalışıyor gibi belkide yapı meselesi bilmiyorum ama benim yapıma ters bir durum onun tanımadığım erkeklerle veye erkekle gece yarısı dışarda ıssız bir yerde alkol almasına dayanamıyorum bunu ona söylediğimde bana sadece dertlerini dinledim tabikide bişey olmadı o benim arkadaşım diyor ona güveniyorum aramızda güven problemi yok ama yanındaki insanları tanımıyorum bu yüzden kıskanıyorum endişeleniyorum. Benim kız çevrem olmadığı için bunu kullanıyor gibi geliyor sürekli ben, sen kız arkadaşlarınla takılsan böyle yapmam diyor bu benim yapıma ters zaten yapmam dedim şu zamana kadar hep, ki yapmamda onun üzülme ve kıskanma ihtimaline karşı. Bu yüzden hep benim yapımı değiştirmeye çalıştı ona ayak uydurmamı istedi kendisi bana ben seni değiştirmiyorum sende beni değiştirmeye uğraşma demişti ama asıl o beni değiltirmeye çalışıyo bunları söyleyince lafı evirip çeviyor ben artık ona benzemek istemiyorum arkadaşlarından da uzaklaşsın istemiyorum benimde içim rahat olsun artık arkadaşlarından kopsun istemiyorum sadece makul ortamlarda makul saatlerde ve makul kişilerle birlikte olsun. Kısacası ilişkinin başında yaptığım hatayı düzelterek kontrolü nasıl elime alabilirim
Kız arkadaşım beni değiştirmeye çalışıyor bu durumu nasıl tersine çeviririm? Acil yardım Lütfen?