Birine asılmak bazen cesaret ister ve çoğumuz buna cesaret edemez... Tabii kızlar için böyle ama erkekler için bu sorun değil sanırım..Hoşlandığınız kişiyi çok kalabalık bir ortamda gördünüz. Onunla nasıl konuşursunuz? #Meczup
Meczup_Hatun: "Seni doğuran ana, olsun bana kaynana."
@okyanus_d: Senin matematiğinde iyidir, fiziğin de iyi olduğuna göre beraber bebelerimize ders çalıştıralım mı?
@kayipollyana: 'Pardon bahane mi kaybettim de gördünüz mü?''
@777733335555: Kabul olunmuş duam olur musun? <3
@Ciciibebee: Yavru alim mi seni?
@AlmaHatun: Ben en fazla asansör kapısına asılırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birine asılacak olursanız ona hangisini söylerdiniz?
seni yıldızlara benzetiyorum. onlar kadar etkileyici , çekici ve güzelsin. ama aranız da tek bir fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin. fiziğiniz çok güzel. öyle ki biyolojimi sarstı. kimyamı bozdu. bu bizzat benim sözümdür yani ikinci söz. sana dünyanın en güzel hediyesini almak isterdim ama sana seni alamam ki gibi güzel sözler çok ama yerinde ve zamanın da söylenmezse çok komik olur ve sadece güler geçerler. yani hiç tanımadığın ya da çok az tanıdığın ve ya ilk kez gördüğün bir kıza söylenecek sözler değil.
Hiç bunlar söylenmez.. Bunları ancak birinci sınıf angutlar söyler.. Arkadaş kıza ''Şeker gibisin baban şekerci mi?''diye laf attı, kız ''Odun gibisin baban oduncu mu?''dedi... Onların yerine zarafetiniz ve güzelliğiniz göz kamaştıryor demek bir kıza veya kadına bir erkek sözüdür.
Çok üzgünüm ama bir alpha male olarak bir alpha female'e yaklaşmadığınız takdirde bu pick up lineların hiçbiri işe yaramayacaktır. Bu ülkede zor. Kızların bu ülkede bu laflara gülebilitesi bile yok. En iyi ihtimalle "sapık mısın", "hasta mısın", "git başımdan gerizekalı" gibi cevaplar alırsınız. Yurtdışında tek yapmanız gereken merhaba demek. Burada da merhaba demek işe yarar ama çok doğru zamanlamayla. Merhaba. Hepsi bu.
--Babanız şekercimiydi , yoksa küçükken şeker çuvalınamı düştünüz.
--Sizi bir yerden tanıyorum ama çıkartamadım bana yardımcı olur musunuz.
--Gökten bir yıldız düşmüş buraya , tanışabilir miyiz.
--Siz insansanız biz neyiz acaba.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
BEN-kız baksana bana senin sevgilin vardır şimdi KIZ-benim o tür pis şeylerle işim olmaz BEN-kankaların hep sevgilisi var seninki seni terketti o zaman? KIZ-ne kankası be buralarda olmaz öyle şeyler manyak akşam seni evdekilere söyleyecem defol! BEN-güzelim sen erkek istemiyomusun? KIZ-sinirlendi ve ağladı akşam kızdan önce babasına söyledim Allah'ın izni ile müsaden olursa kızınla çay içmek isterim dedim kız tıp fakültesi kazanamadı ve nişanlıyız ilk ve son asılmamdır tuttu...
@Mercee Biz ilişkileri sanal yaşamadık. Herşeyi dürüstçe yüz yüze konuştuk. Zorda olsa cesurduk ve kimseyi kırmadık. Duyglarıyla oynamadık. Ukalalık yapmadık incitmedik.
@Mercee Zamane gençliği suni bir sanal dünyada hayaller içerisinde yaşıyor. Bir ilişkinin kıymetini bilmiyor. İnsan olmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Emin ol benim zamanımda "survivor" en çok seyredilen program değildi. Biz 7 numara gibi, bizimkiler gibi dizilerle büyüdük. Televizyonda öpüşme bile gösterilmezdi şimdi iç çamaşırıyla çıkıyorlar.
En İyi Cevaplar