Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

sevdim imkanı vardı aslında. Kabataş vapurunda denize baktığımda gözleri gelirdi aklıma, öyle mavi gözleri vardı. Çok severdim, hemde beni sevmemesine rağmen ve 7 yıldır hala seviyorum platonik olarak. 23 Ağustosta gördüm onu ta 2010'da. 23 Ağustos 2017'de evleniyor. İstanbul da. Bense California'da. Sevdim, hala da seviyorum.
Neden imkanı kullanmadın o zaman?
Beni sevmedi. Ortam cocuguydu biraz, bense kariyerime odaklı bir insandim. Olmadı, düğününe çağırıyor şimdi beni. Gelemem dedim, zaten gidemezdim
O zaman bence de gitme. Allah sana daha iyisini daha hayırlısını nasip eder belki...
İnşallah diyeyim ama yine de etmeyecek gibi onun gibi sevemem kimseyi
Büyük konuşma bence... :)
hiç sevdin mi birisini? hemde 7 yıl vazgeçmeden bıkmadan. Sana düğün davetiyesi yolladiginda o aciyi hissettinmi? Birşeyler yasanmadan anlaşılmıyor maalesef
Tabikide yaşanmadan anlaşılmıyor ama bence dediğim de doğru, insan büyük konuşunca hiç ummadık şeyler yapabiliyor.
Kimse imkansız değildir. Yeter ki ne istediğinizi bilin. Aşk imkansızı sevmektir lafı ise sadece bir palavra. Aşkınızı düzgün idare ettikten sonra onu kaybetmezsiniz. Ne kadar aşık olursanız olun mantığınızı kullanmaktan asla vazgeçmeyin.
Aşkla mantık her zaman uyuşmuyor ama... Denk getirmek baya zor bence.
Mesela ben mantığıyla hareket eden biriyim, birinden hoşlansam bile mantığıma uymayan bir şeyler varsa eğer soğuyorum. Bu yüzden kimseyi sevemiyorum.
Fazla acı çekmemek için böyle davranıyorum zaten. İnşallah bulur. :)
benim sevdiğim ve gelecekte seveceğim herkes imkansız. 23 yıldır 2 kişiyi sevdim imkansız gelecekte de öyle olacak. çünkü beni seven birisi olma olasılığı yok
Niye öyle diyorsun, belki seni seven oldu da sen görmedin ya da o gelip açılmadı sana?
öyle bir olasılık yok kimse sevmiyor işte bilmiyorum neden belki de doğuştan yeterince iyi özelliklerim yoktur kimse içimi merak etmiyor nasılsa
İnsanlar tanımadan biraz dış görünüşe göre yaklaşıyor ama sonrasında tanıyınca durumlar değişebiliyor.
Iyi iste kimse tanimaya çalışmadi bunun sebebi de dis gorunusum degil kalipli kasliyim yuzum de ortalamanin üstünde surf boyum uzun degil diye kimsenin umrunda degilim
Aslında sadece boy için kendini bu kadar kötü görme.
Sirf boya bakiyolar oyleviste her kziin dusuncesi ayni eksiksiz her kizin
Sanki her kızın boyu uzun, çok kısa kız var. Hem sevmek daha önemli.
Kimse sevmiyor kimse seni merak etmiyor karakterini kultur seviyeni kisalar dahaa fena onlar daha takintili kendileri kisa yandajilericok uzun istiyolar
Bakış açısı, bilemiyorum... Belkide Haklısın ama seni haksiz cikarabileceklerde vardır illaki.
23 yil dusundum bunlari ama kendi acimdan artik yeter kendimi kandirmak istemiyorum gercekler ortada
Tamamda yine kendini kandırma ama çaba göster birşeylerin olması için.
Caba gosterince nolyor ki sevmiyo kimse iste sevmiyor en cok hakeden kisi ben oldugum halde sevmiyor napiyim yani
En çok hakettigini neye göre diyorsun ki, belki bu yüzden de kaybediyorsun?
Benim kadar temiz bir insan yok benim kadar saf duygular besleyebilen fazla insan yok buna gore söylüyorum
Sana bakabilecek birileri illaki vardır da sen farkında değilsindir ya da Sevmemişsindir.
Yok iste olsa gorurum olsa bir mesaj atan opur bir gunaydim diyen gorunce bir bakan olur
Sen fazla kotumsersin bence.
Son 4 yilda bu hale geldim hayat bana hicbri zaman guzelliklerle gelmedi cunku. Platonik sevmek zorunda kalmak hayatin boyunca ne kadar kotu biliyor musun? Hayir tek sebebi de uzun olmamam acilsqm da reddediyolar acilmasam da aci cekiyorum
İyide senin boyunda kızlarda vardır ya da senden kısa. Bir iki kez için tümden umudunu yitirme.
benim boyumdaki ya da benden kısa kızlar benim kısa oldugumu düşnüüyor bunu sevdiğim kızdan bile duydum duruduk yere kısasın muhabbeti yaptı 2 kere
Demek ki sen yanlış kişileri sevmişsin zaten.
hepsi böyle hepsi yüzlerce kız tanıyorum hepsi hepsi sen de dahil
boyun kac sevdigin cocugun kac hadi söyler misin
Gel acısını da benden çıkar istersen. 169cm boyum, sevdiğim yok.
hoslandıgın bırı de mi olmadı
En fazlası hoşlanmışlığım oldu, boyunu hatırlamıyorum ama.
tahmın et ollmaz mı
Valla bana denk gelen kişiler arasında benle aynı boyda olanda vardı, 195 olanda vardı.
hoslandıgın kactı soylemekten kacınıyorsun cünkü söyledigimi destekler nitelikte
Hayır ben sana olanı söylüyorum, tek bir hoşlandığım olmadı ki. Fiziki değil de biraz karaktersel bakan biriyim ben.
ya hoşlandığın kişinin boyunu sordum lütfen onun cevabını verir misin
Hoşlandığım kişileri diyorum işte, tek bir kişi olmadı diyorum anlamıyorsun sanırım.
:D tamam işte en kısası kaçtı
172 galiba.
sevdim ama eskiye dönseydim içimde saklardım asla söylemezdim enazından samiyeti güveni sevgisini hergün görebilirdim
Ders almışsın en azından, bu da bir şeydir.
keşke o dersi almaya hiç gerek olmasaydı
Keşke ama mecburen ders almak zorundayız bazı konularda, özellikle eksik olduklarımız karşımıza çıkıyor zaten.
işte bu yüzden hayattan nefret ediyorum hep sevdiklerimi kaybettim
Belki de tam o dersi alamamışsındır, sürekli aynı konu üzerine isyan edersen, dersini almazsan tam olarak, Allah aynı şeyi tekrar tekrar yaşatıyor sanki... Ben, öyle olduğunu düşünüyorum en azından.
erkekler kadınlara karşı çok umutlanıyor benim başımada bu geldi ama başkadı görse bunlar kesin sevgili derler
sonradan başıma bunun gibi ama kısa süren benzer bir olay daha geldi ama aklıma yaşadıklarım gelince geri çektim kendimi
Zaten insan kapılınca dediğin gibi davranıyor, ortada bir şey olmasa bile sanki sevgilisi sanılacak gibi davranıyor da sonradan insana tesir ediyor bazı şeyler.
doğru yapıcak birşey yok olan oldu
En iyisi takılı kalmamak.
aynn
Cevap
33Cevap
Zaten aşklar imkansızı sevmektir
Aynen.
Evet halende seviyorum ve beraberim boynuzlarım çıktı artık ispanyaya gidip turnuvalara katılsam yeridir. Ama sevince sanırım bırakamıyorsun. Her seferinde affediyorsun unutuyorsun görmezden geliyorsun. Sıfırdan tekrar yapıyorsun ama değmez.
Aslında bırakabilenler de varda belki biraz yapı meselesidir veya kararlılık.
tamam bitti diyorum ama sonuç hep onun kolları zor.
Kararlı olman lazım. Sabretmen gerek.
İmkansız değil de uğraşmicağım biriydi, şimdi köpek
Nasıl başardın?
Ya yok beni uzun süre reddedicek bir erkek. Hani reddeder sonra köpek olur zaten, olmuyorsa da uğraşıcak kadar kıymetli bulmmuyorumdur ondandır. Bir erkek on gün içerisinde eğer bana aşkım demiyorsa gerçekten vakit öldürmek için asılıyorumdur yani, benim için tanışmadığım geriye kalan erkeklerden dahi daha önemsizdir.
Bu istisnaiydi ama. Beni hayatta en iyi tanıyan, hamlelerimi bilen erkekti.
Öyle oldu, öyle de devam edicek hayatı boyunca.
Anladım. Biraz yapında var demekki etkileyicilik.
Benim için imkansız yok zoru başarırım imkansız zaman alır
Böyle diyenler bazen yanılabiliyor.
Doğruyu bulmakta herkese nasip olmaz. Haklısın.
imkansız olan birini sevmedim ama sevdiğim birisini imkansızlaştırdım...
Nasıl başardın onu?
karışık, uzun, yılan hikayesi...
boşveeeerr 😏
Peki, sen bilirsin. :)
teşekkür ederim anlayışın için 😊
Rica ederim. :)
😊😌
Neye göre ve kime göre imkansız? Ona göre imkansızdık bana göre o sadece korkak ve yalancıydı.
Bakış açısıyla değişiyor tabi. Sana göre imkansızı soruyorum ama ben. :)
Bana göre imkansızlık yok, istenirse her zorluk aşılır.
Karşındaki insan buna destek verirse tabi.
Evet aynı durumdan bahsediyorum. Eğer o korkaksa benim çabamın hiçbir değeri kalmıyor.
Haklısın. Ama yinede seviyorsan çokta karalama bence.
Seviyorum ama bu onun kötü bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ama bence yinede büyük bir davranış sergilemek istiyorsan, sen iyi isen karalama. Yinede sen bilirsin.
Benim iyi biri olduğum gibi bir iddiam da yok. O kötü biri, bu yaptığım karalama değil onun karakterini ortaya koyan sözler. Karalama; biri hakkında gerçek olmayan olumsuz sözler sarf etmektir. Oysa ki ben gerçek olmayan hiçbir şeyden bahsetmiyorum. Ben zaten ondan vazgeçerek büyük bir davranış sergiledim de.
Tamam da senin onu kötü demen, senin ondan daha iyi biri olduğun manasına geliyor bence. O zaman diyorum ki sevmene sahip çık, yine büyüklük yap çokta ardından kötü konuşma, ayıp örtmek güzel bir şey bence.
Ondan daha iyi olduğum gerçek. Ama genel anlamda iyi biriyim iddiam yok. Ben zaten bende var olan sevgiye sahip çıkıyorum. Ama bu da yanlış insanı sevmiş olmadığım anlamına da gelmiyor. Burada onun kötü bir insan oluşu ve buna rağmen sevgi beslemiş olmam benim hatam zaten. Ondaki kusuru örtmeme gerek yok, kim olduğunu hiç kimsenin bilmediği herhangi birinin kusurunu örtmek, saklamak abes olur.
Burada o iyi biriydi ama olmadı demek iki yüzlülükten başka bir anlam taşımaz.
Onun hakkında yorumsuzda kalabilirdin demek istedim aslında kastım oydu ama senin dediklerinde kendince doğru, sonuçta tanımıyoruz.
Yorumsuz kalmakta ödül olurdu ona. En azından onun hakkındaki fikirlerimi bilmeli ki biliyor da. Bunları onun bulunmadığı ortamlarda dile getireceğimi de.
Baya sizin ki çalkantılı bir durum olmuş demekki.
Olabilir.
Evet sevdim çok gittim peşinden bı başkasıyla evlenicegini beni istemediğini söylediği halde gittim halada bekliyorum.
Niye peki halen içinde umut mu var geri gelir diye?
Tabiki var eyer içimdeki sevgi bitmemisse karşımdaki imkansızı imkansızı da olsa eminim içimdeki sevgi bitmediği sürece geri gelmesi herzaman en büyük ihtimaldir Allah nasip ettirmeyecegi şeyin hayalini kurdurmaz ya da şöyle biz herkezin kaderini kendi çabasına göre yazdık bunlar zaten en büyük umut 😊
Umutlu olduğun bu cümlelerinden bile belli. :)
Birini seviyorsan ya da birseyi istiyorsan asla vazgeçme herzaman kazanırsın 😊bende kazanicamdan eminim 😊
İnşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur. :)
KazAndin mı? Hiç sanmıyorum battin dibe battin dimi
Aşk değil ama yüzünü her gördüğümde, "Allahım ne kadar güzel bir kız yaratmışsın" dediğim çok oldu.
benim birini sevmem ya da sevilmem imkansız bir aşk yaşamam imkansız
Neden?
bilmiyorum aslında şöyle ben etkilendim ama red edildim psikolojim bozuldu ondan sanırım hayatımda ilk di
İyi de ilk reddedilen sen değilsin ki, herkeste bu durum var. Kafanda bunu bu kadar büyütme bence yoksa mutsuz olursun.
doğru büyütmemem gerekiyorda işte elimde değil ondan dolayı umutsuzum 22 sene kimse olmadı üniversite 3. sınıftayım tık yok bakan bile yok
Belki sende bu meseleler yüzünden hem enerjini kaybetmişsindir hemde sen bakmayınca kızlar illa zorla gelip yapışmaz ki, biraz dikkat et hem kendine hem etrafına.
kendime dikkat etmeye başladım etrafımada dikkat etmeye çalışacam bundan sonra
İnşallah en hayırlısı neyse o olur. :)
büyüklerim daha yaşımın genç olduğunu ileride olacağını söylüyor psikologa gittim o da benzer şeyler dedi
Ya tabikide ileride olur ama sen bu duruma ne kadar alt yapı oluşturursan, o kadar çabuk bu psikolojiden kurtulur ve belki yeni bir ilişkiye başlarsın.
Tabiki öyle ama alt yapı oluşturmak için ne yapacağım hiç bilmiyorum kilo veriyorum yüzmeye ve fitnessa gidiyorum hepsi bu başka hiç bir şey yok yaptığım
Kilo ver ondan sonra biraz tarzını değiştir hem dış görünüş olarak hemde giyim filan...
şu an ilk aşama kilo aşaması ondan sonra tarz üçüncü olarak da dans salsa ve tango
Profil koyayım bir bak tipim nasıl hesabı kapatacam sonra bir soru sormak için açmıştım sadece
Baktım, kilo versen evet daha iyi olursun. Bide saç sakal, giyim filan iyi olursun.
şu an onun için uğraşıyorum ama sakalım var ama gür değil fazla belirgin değil daha
Sürekli kesersen daha çok çıkar ve belirginleşir herhalde.
bir çok kişi öyle diyor deneyecem sürekli kesmeyi
Peki.
Bu konuda bir dünya markasıyım
İddialısın o zaman baya. :D
Benim hayatım imkansızlıklarla dolu.
Allah yardımcın olsun.
Sağolun.
Sende.. :)
Sevdim. Hala da seviyorum.
Neden vazgeçmedin peki?
Çünkü vazgeçiyorum. Aklimdan beynimden çıkmıyor. Hergün her gece rüyalarıma giriyor. Her gece ona sarilmanin hayalini kuruyorum. Vazgeçmek kolay mi? Unutmak..
Vazgecemiyorum olacakti.
Bu şekilde evet unutman imkansız.
En kötüsü de okulda sevgilisiyle el ele görmem. Gözümün önünden geçmeleri.
O zaman birazda sen kendi kendine kötülük yapıyorsun. Bu şekildeyse eğer unutmaya çalışmalısın, sürekli hayal kurmak yerine.
Eski sevgilimdi. Bana koyan tek birsey var. Onunlayken ona hic dokunmadim elim eline degmedi o kadar cok seviyorum ki kiyamadim dokunmaya opmeye. Ayrildiktan sonra da baskasiyla cikti. O kizi da sevdigini sanmiyorum.
Erkekler sevmeden de çıkıyor kızlarla, klasik halleri, hava yapayım, sevgilisi var desinler, duygularını sömüreyim vs.
Evet aynen öyle
Evet ve sevmeye halen devam ediyoruz
Yorulmadın mı peki, çok canın yanmıyor mu?
Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda.
İnşallah. :)
Sevmeyın ımkansızı sadece acı verır...
Bencede.
o zaman gelsın bu bıze
https://www.youtube.com/watch?v=_ePP54z-w98
Paylaşımın için teşekkür ederim. :)
ilk imkanlıydı sonra imkansızlaştı
Kim imkansızlaştırdı?
aileler ve onun buna sessiz kalışı
Anladım. O seçimini yapmış o zaman.
secimin ondan olması beni rahatlattı
Neden?
vicdanıyla bas basa
Haklısın, o ona yeter bence.
Evet sevdim. Olsa bir daha severim.
Sevginin ardında durabilen birisin ve istediğini elde edemeyip karalayanlardan hiç değilsin, helal olsun. :) 👍
Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :)
Rica ederim. :)
hayır..
mantığımda hiç ayrılmadım..
Sevip sevilebildin mi ya da mutlu musun?
jessica alba yı sevdim hanım duymasın :D
Duyarsa yandın. :D
Natalie dormer sayılıyorsa evet
Sayılabilir bence. :D
birde evli nasıl kaymak oda :)
Evliyse bakma.
evet sevdim bir cok unluyu ve hocami😂
Bana göre imkansız birini sevdim.
Nicole anistona aşık olmuştum xD
İmkansız diye birşey yoktur.
imkansız aşk peşinden koşmam.
Hoşlantı oldu lakin çok takmadım
İmkansız olduğunu anlayınca, kendini dizginleyebiliyorsan eğer en iyisi bence.
Yani bir bakıma öyle bu kişiler zaten havalı tanındık kişiler olduğu için..
Herkesi bir kefeye de koyma bence ya.
Bilmiyorum ön yargılı konuşuyorum çoğu kişi öyle oluyor ondan söyledim işte
Anladım çok karşına çıkıyorsa bu tür kişiler, genelleme yapman normal aslında.
Yanlış ama çoğu öyle oluyor.
Olabilir, şans birazda karşına çıkanlar.
Aynen..
Sevdigimi sandim
Yanılmışsın yani...
Aynen zaten pek sevebilen biri değilim. Arkadaslarimda da öyle olur. Başta sevdigimi sanarim sonra sıkılırım, beğenmem. Cinsim
Sevememe bende de varda, bendeki şöyle fazla otokontrol durumu var, bir hareketi bazen soğumama sebep olabiliyor, en fazlası hoşlantı da kalıyorum o yüzden.
Hoş deyip gecmek en guzeli bence de :)
Ama o zamanda karşı taraf biraz hiddetleniyor, zoruna gidiyor veya kopma oluyor, bir püskürme içindekilerini dışarı fazlasıyla vurma olabiliyor. :)
Aşk olunca herşey oluyor
İmkansız olunca aşk oluyor sanki?
Ne sayarsan aşk farklı birşey anlatılmaz anlaşılmaz birşey. Aşk insanı mengene ye almış gibi eder.
Fazlasıyla yaşadın sanırım...
Aşk kural da tanımıyor hız limiti de yok
Aynen kontrolsüz ilerliyor genel olarak.
Kontrol akla bile gelmiyor. Askerde mantık olmaz demişler ya aşkta da mantık olmaz. Mantık olursa aşk olmaz
Haklısın.
Sizde
:) :)
🤗🤗🤗
GÜNAYDIN
Günaydın yazmışsın ama ben yoktum burada.
Nasılsın evet yazmıştım
Takip eder misin
Günaydın nasılsınız
Günaydın. Takip edemem ki. İyiyim sen?
'nden iyiyim bende
Gizliydin ondan olabilir sanki...
şu an değilim
Yolladım.
Yoksunuz
Yokuz evet çünkü sadece takipçi arttırmak için takip istediniz sanırım, bir şey demeyince siz bende takibi geri çektim.
Hayır öyle değil daha bakacaktım ki gitmiş siniz
Olabilir.
Buyur gel
Sizi takip etmeye fırsatım olmadan gittiniz
Takip önemli değil ama yazmanı beklemiştim aslında.
Üzgünün
Ne konuda?
Aşk. . .
Ne aşkı?
Sana birşeyler demek ıstiyorum
Deme.
Çok katı sin
Öyle olmam gerekene evet öyleyim.
Gerekecek hiç birşey yok ki
Ya her neyse, bana bir şey deme o zaman. Konu kapandı by.
Gel güzelce konuşalım
İstemiyorum senle konuşmak.
İnat etmez misin size diyorum
Ne diyeceksen buradan de insan gibi.
Burdan olmaz lütfen artık herşeyi söyleyeceğim
Beni dinler misin
Ne dinliyim ya, ne istiyorsun anlamıyorum ki, sorunun ne?
Gelirmi sin lütfen kafam çok bozuk
İmkansız yoktur.
Bakış açısı. :)
Gizem Güven çok sevdim ama imkansız
evet sevdim karşılıksız
Hiç uğraşamam
Uğraşla olan bir durum değil ki bence. Spontane gelişiyor.
Yani demek istediğim fazla kasıyorsa geriyorsa beni yapamam
Vazgeçerim demek istemişsin anladım, tabi bu tercih meselesi, olabilir. :)
Evet aynen :)
:) 👍
evet hemde çok sevdim
Sevemiyorum nedense
Sevememek sıkıntılı bir durum biraz.
Öyle gibi zamanla değişir umarım
Birazda sana bağlı.
Gizlileri😂😂
Değişik. :D
birden çok
Tesadüf mü sence?
benim aptallığım
Niye peki?
ilişkilerde mantıksal değil duygusal hareket etmem
Tamamda bir insana yaklaşırken de yanlış yapıyor olabilirsin.
ne anlamda? anlamadım?
Mesela bir insanı sevmen için, önce tanıman, hayatına girmesi lazım dimi, bunun içinde senin yaklaşımın ve seçimlerin etkili, hayatına aldığın insanlara dikkat edersen belki değişebilir.
zaten kimseyi tanımadan sevgili olmam. işte hata bu ki, karaktere aldandım hep
Nasıl yani karaktere aldanıp da mı pişman oldun? Nasıl oluyor o ya?
tanıdım çok sevdim ama imkansız aşka girdiğini sonradan anlıyorsun
Sen demekki baya geç anlamışsın, insan bazen hoşlantı aşamasında da anlıyorda ondan merak ettim.
senin imkansızdan kastın ne? belki bir birimizi yanlış anlıyoruzdur
Olmayacak duaya amin demek gibi.
karakter olarak mı yoksa imkanlar olarak mı? (mesela mesafe)
İkiside olur.
ben mesafeleri kastetmiştim
Mesafe sıkıntı zaten. İlk başta olur sanıyorsun ama olmuyor, bir kez dersini aldıysan, ikincide yeltenmeyeceksin.
işte o yüzden başta kendi aptallığımdan yazdım
En güzeli karşılıklı birbirini görüp beğenmek, tanışmak.
öyle tanışmıştık zaten
Sonra nasıl mesafe girdi?
ben başka ülke o başka ülke. gitmedi
Bide ülkeler arası, baya sıkıntı ya.
Evet bir zamanlar
Unutabildin sanırım?
Ne unutması? Onun yüzünden birdaha kimseyi sevemedim güvenemedim sevgili bile olmadım lanet olsun kapalı kutu gibiyim sebepsiz yere insanlardan kaçıyorum olmaz olsun böyle sevgi. unutmak için birileriyle görüşmek istedim ama Vicdanım el vermedi şimdi bir başımayım. sebep olan ise çoktan unuttu gitti
O zaman kendini unutmaya zorla ya da bu psikolojiden çık çünkü belli ki bu durum seni baya yıpratıyor gibi.
Bende senin yolda ilerliyorum dahası yoruldum sevmekten sevmiycem artık bende insanım asktan tiksindim
Sevmedim
Barbara'yı sevdim
Hayır
malasef evet
evet
Hepside imkansızdı
Neden, tesadüf mü sence?
Şanssızlık çünkü nerde imkansız varsa ben onu bulurum
Farklı bir yaklaşım denedin mi hiç?
Nasil yani farkli yaklaşım derken evet artık mantik diyorum şayet beni seven olursa
Mesela insanlarla muhabbet kurup muhatap olurken, nasıl bir yöntem izliyorsan, o yöntemi değiştir.
Muhabbet bile kuramadım o derece imkansızdı
Kötü oluyor öylesi de ya, insanın içinde ukte gibi kalıyor bence.
İste imkansizligi ulasilmazligi o yüzden yoksa ben muhabbet kurup kendime çekmediğim bir erkek tanimiyorum
Bu durum bende de bazen oluyor. O yüzden sıkıntısını anlıyorum.
Hayır
Sevdigim adam evli
Sevmedim
hayır hiç
Olmuştur kesin
Evet
Yok.
hayır
Sevmedim.
İmkansız
Hayır
evet