Her öpüştüğünüz kişide aynı hisleri mi yaşıyorsunuz yoksa hislerinizin yoğunluğuna göre aşık olduğunuz kişiyle öpüşmenin verdiği haz daha mı farklı hissetirir?#İlk#Öpücük#ilk#aşk#Mademoiselle88💕
Her birisi birbirinden farklı hissettiriyor... aynı insanı bile öpmek farklı hissettiriyor. O an ki ruh halimiz, öpüşme şeklimiz vs. Veda etmek için birisini öpmekle kavuştuktan sonra öpmek aynı olur mu hiç? Hiçbir öpücük o son defa dudakların birbirine dokunduğu veda öpücüğü olamaz.
Ya bence bu ilk olarak ten uyumuyla, 2. olarak da karşındakine hissettiğin duygularla ilgili. Aşka dair hiçbir şey hissetmediğim biriyle eğer tenlerimiz uyuşuyorsa haz alırım şehvet duyarım o kişiye ama sevdiğim biriyse tenimiz uymasa da yaşadığımız her şey özel oluyor benim için.
Her öpücük aynı hissi yaşatmaz karşındaki insana o an hissettiğin duyguya göre öpücük farklı hissettirir mesela ben birkaç hafta görüşmediğim ve o süreçte onu özlediğim ve arada tartıştığımız sevgilimle olan öpüşmemi hiç unutmam ve aklıma geldikçe de içimde bir heyecan oluşur :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Farklı. En som biriyle çıktığımda jiletle mi bıyıklarını almış ne yaptıysa bir öptü bırakmıyor da bıyıkları battı... Kızlar yine bize iyi katlanıyormuş dedim. Bu ne yaa :s
Mutlaka aşk olmasına gerek yok. Evet, aşk da öpüşmenin hazzını artırıcı unsur olabilir ama karşıdakine duyulan sıcaklık, şehvet, aidiyet gibi hisler olumlu anlamda etki eder. Duygusuz öpüşmek, hisli olanlar kıyaslanmaz bile.
Bu konuda tecrübem Yok, tahminim ise Kişi öpüştüğü kişiye karşı ne kadar arzulu, istekli, şehvetli ise o kadar çok haz alır Tabii ki kişiden kişiye degisiklikler olur öpüşme özel bir şeydir.
Bu şekilde soru sorup insanlarda algı oluşturuyorsunuz bunu hiçdüşündünüzmü pekii.. sanki her insanın bir kaç kişiyle öpüşmesi gerekiyormuş algısı... ayrıca her erkek aynı değildir her kadın aynı olmadığı gibi,..
her kız aynı etkiyi yaratmıyor. Ten çekimi fazla olan kişide çok keyiş alıyor öpüşme ile aşırı tahrik oluyorum. Bazılarında bırak öpüşmeyi oral yaptığında ancak ereksiyon oluyor. Tamamen kadınsı çekim ve tecrübe ile ten uyumu üçlemesinin birbirini tamamlaması diyelim.
En İyi Cevaplar