Vücudumda aşırı iyileşen yara izleri yani keloid var. Sizce bu flört aşamasında itici mi birinin beni sevmesine engel mi?

Verem aşısının yapılmasıyla omzumda ilk keloid çıkmış diğer omzumda ise su çiçeğinden dolayı iz kaldı göğsümde de biri yeni çıkan sivilce kadar olan ama büyüyecek o da diğeri 2-3cm kadar olan keloidim var. Kesin bir tedavi yöntemi yok denediklerimden sonuç alamadım kısa süreli aldım sonra büyümeye devam etti vücudun yara iyileşmesine verdiği yanıt fazla çünkü sorun farklı yani tedavi kısa vadede etkili bu böyle bir hastalık cildimden kaynaklı ama sağlık açısından bir sorunu yok görsellik açısından sıkıntı yaratıyor kıyafetlerimi ona göre seçmeye çalışıyorum başlangıçta bu moralimi bpzdu sonra sayılarının böyle zamanla artması ya da büyüyor olması benim moralimi bozdu şimdi bahsettiğim gibi 2-3cm boyutunda dikiş izi gibi düz beyaz bir çizgi değil deriden kabarık kırmızı bir şekilde yani bunu kapatmanın kıyafet dışında başka bir yöntemi yok ben kabullendim aslında bunu ama sorun şu 22 yaşındayım ve hayatıma biri olursa beğenilmeyeceğim korkusu var ona itici gelir mi bu yüzden sırf birileriyle birlikte olamazmışım gibi geliyor çünkü erkekler için en önemli şey dış görünüş. Bunun dışında birçok artım var kişiliğim olsun mesleğim olsun tıp okuyorum ya da 1.72 boyunda 62 kiloyum fiziğimin güzel olduğunu hep söylerler fiziki açıdan da başka beğenebileceği özellikler var manevi açıdan da var her şeyi bırakıp buna takılırlar mı Sırf bu yüzden yalnız kalır mıyım
Vücudumda aşırı iyileşen yara izleri yani keloid var. Sizce bu flört aşamasında itici mi birinin beni sevmesine engel mi?