Otelde Tanıştığım Rus Kızı?

Herkese merhaba. 2 gun once antalyada benim yasimda bir kizla tanistim. Her neyse iste biraz kaynastik yakinlastik falan sonra kiz elimden telefonumu aldi kendisine whatsapptan seftali fotosu yolladiml. plaja falan gittik tuttum elinden el ele plajda yuruduk boyle. Sonra geri donerken kiz kendi sezlonglari gordu oturalim dedi ben de dedim tamam gittik uzandik iste basini gogsume falan koydu boyle baya romantik bir ortamdi :D sonra opustuk falan kendi opmeye basladi biraz daha ileri gittik de maksimuma gitmedik. Ondan sonra lanet olsun bizim tatil bitti eve donduk kiza whatsapptan bir sey yaziyorum zor cevap veriyor veya goruldu birakti iste son yazdigima neden boyle yapiyor sizce anlamadim? Girisimlerin cogunu ilk basta benim elini tutmam disinda kiz kendisk yapti sevmese yapmazdi heralde anlamadim ben bu isi akil verecek var mi sanirim kizdan hoslanmaya basladim :D
Güncellemeler
+1 yıl
Ya cevaplarinizi okudum da kiz baskalarinin yaninda elimi tutmaya utaniyordu umarim dediginiz gibi degildir ya instagrami falan da var oyle ne biliyim populer kultur ozentisi bir kiz da degil. Umarim dediginiz gibi degildir ya :D neyse evinin adresine kadar aldim gider basarim evini :D
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu baska kimse? :D
Otelde Tanıştığım Rus Kızı?