Eşinizin bu isteği karşısında önce "şok" olursunuz buna eminim daha sonra "hıhahaha" diye sinirli bir gülüş ve daha sonrası malum cevap verme anı. Peki senin cevabın ne olurdu?
Terlik fırlatırım kafasına sonra bu terlik silah yerine geçer mahkemelik oluruz.
Beraber gideriz iki göbek atarız.
O bizim düğünümüze geldi mi diye trip atarım.
Altın takmayacaksan git derim.
Sana kal diyemem ama git demekte gelmiyor içimden.
Çok da tın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşiniz eski sevgilisinin düğününe gitmek istese izin verir miydiniz?
gitsinde artık birbirinin olamayacaklarının kesinliğiniz görsünler. onun benim erkeğim olduğunu görsün gelinhanım. benimkide eskinin eski olduğunu ve ellere gelin olduğunu görüp içinde umut heves ışık kaldıysa sönsün... kavuşamayacaklarını bilinç altlarına kazıyıp duygusal an yaşamadan mümkünse tokalaşmadan hayırlı olsun deyip gelelim. evet evet bende giderim yalnız göndermem... illa istiyorsa bunları yaşaması için izin veririm... :D
Açıkçası benim sevgilim olan kişi bana böyle bir şey soramaz diye düşünüyorum. Yani sonuçta benim de böyle bir durumda gitmemi isteyeceğini sanmıyorum. Hadi sordu diyelim, nedenini sorarım ve gidilmesi gerekiyorsa birlikte gitmeyi teklif ederim yalnız gitmesini istemem. :)
Ne gereği var otursun oturduğu yerde hem adı üstüne eski sevgili madem eskiyse onu çoktan aklından unutması gerek ayrıca evli bir kadının eski sevgilisinin düğüne gitmesi bizim topluluk bakış açımıza ters aynı olay avrupada olsaydı normal karşılanabilirdi ama gerçekçi olalım lütfen bizim kültürümüze ters geliyor.
önce enseye bir şok darbesi , sonra sağ yanağa bir tokat , sonra gözünün önünde çıkan kıvılcımlar eşliğinde saçından tutup kafaya bir tekme darbesiyle paspas ederim.
İzin vermekle ilgili bir durum yok. Gidecekse gider ama bunu düşünen biriyle ne kadar "evli" olunabilir, kalınabilir;sorgulamak gerek. *Gecen bol olsun.*
biz zaten evliyiz. eşimin eski sevgilisi de evleniyorsa beraber gideriz göbek atarız dermişim. çok gereksiz ve saçma bulur izin vermezdim çünkü hiç etik olmaz.
Kendin bilirsin derim. Gitmezse aferin, giderse vay haline
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir sen bir ben birde bebeğimiz topluca gidiyoruz demi hayatım derdim :) tek gidicem derse karnım burnumda beni sinir etme adam kir dizini otur kıçımın dibinde derdim :)
Bunu bana sorma cesaretinde bulunamaz 😊 Farz edeyim sordu bu soruyu sorup beni g. vat yerine koydugu için bide akli hala eski sevgilisinde olup benim koynumda her gece uyuduğu icin ben o ruhu k. sar kadindan ayrilirim sonra istediği yere gitsin.
En İyi Cevaplar