Engelli kardeş ve evlilik?

.ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.uzun süredir devam eden bir ilişkim var .ve benim 17 yaşında zihinsel engelli bir kardeşim var.benim her zaman kardeşim için planladığım gelecek benim ona ömrümün sonuna kadar bakacak olmamdı.ancak bu ilişki böyle ciddiye binince artık düşünmeye başladım evlenirsem kardeşime ne olur diye.sevgilim kardeşin bizle yaşayacak diye kendisi söylemişti ama durumu şöyle anlatayım.kardeşim tek başına uyumaz.uyutup yanından kalksanız en fazla yarım saat uyur ve kalkıp yanındaki kişiyi arar.gün içinde hep onu bakan kişinin yanındadır Şu an babam ilgileniyor herşeyiyle afedersiniz ama banyoya ve tuvalete bile birlikte gidiyorlar.ben yadırgamıyorum.ama bay arkadaşlarımın düşünmesini istiyorum böyle bir eşiniz olsa size gün içinde en fazla kardeşinin uyuduğu 1-2 saat vakit ayırabilecek gece çoğunlukla sizinle uyuyamayacak bir eşiniz olsa ne yapardınız? ve ben çocukta istemıyorum çünkü çocuğum olursa kardeşimle ilgilenemem.neyse arkadaşlar çok uzattım.fikirlerinizi almak istiyorum.
Engelli kardeş ve evlilik?