İyi geceler KS ailesi. Ben 22 yaşında bir gencim ve yaklaşık 1 buçuk senelik bir ilişkim var. İlişkimiz boyunca birçok defa cinsel anlamda yakınlaşmalar yaşadık fakat tam bir birleşmeyi yaşamamak üzere birbirimize söz verdik. En son bundan 4 ay önce bir tatilde yakınlaştığımızda her zamanki gibi düzenli giden sevişme birden birleşmeye evrildi. Kız arkadaşım kan geldiğini görünce ağlamaya ve kendini suçlamaya başladı. Onu sakinleştirmeye ve aklımı korumaya çabaladım. Ertesi gün kendisini sırf bu olayı yaşadığımız için bundan sonra seveceğimi söyledi fakat ben buna itiraz ettim ve onu sevdiğimi sevgimin hiç azalmayacağım söyledim. O süreçten sonra ilişkide bazı ekonomik ve anlayış bakımından sorunlar oluşmaya başladı. Kendisi ailesiyle başka bir şehirde yaşıyor benim bulunduğum şehre de okumaya geliyor sadece. En son ailesinin yanına gitmeden önce aramız çok iyiydi fakat oraya gidince aradan 15 gün geçti ve ayrılmak istediğini söyledi. Sebep olarak da onu bunaltttığımı uzun ilişki sürdüremediğini vs öne sürdü. Ben başka biri varsa yaşadığımız olayı ailene anlatırım diye tehdit edince Yen'i Yen'i konuşmaya başladığı biri olduğunu itiraf etti ve onunla ilişkisini tamamen kesmesini istedim ve yaptı. Şu an benden uzakta kendisi fakat Eylül'de buraya gelecek. Benim sorum şu acaba bu süreçten sonra ne yaparsam veya yapmazsam bu kız bana tekrar güvenir ve heyecan arar? Ailesini arayıp durumu anlatacağımı söylediğimin bir blöf olduğunu fakat gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini onun davranışlarının belirleyeceğini söyledim.. Onu çok seviyorum ve evlenmek istiyorduk. Şu an aklı karışık.
Yardımınız için şimdiden çok teşekkürler..
Yardımınız için şimdiden çok teşekkürler..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer