Mesaj atmayan erkeğe nasıl davranmalı?

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 haftadır mesajlaştığım bir çocuk var. Farklı şehirlerde olduğumuz ve o yoğun çalıştığı için henüz görüşemedik ama izinde görüşeceğiz. Yoğun çalışıyor ama mesajlarıma geç de olsa cevap verir. saygılı, ilgili biri ama duygusal değil ve sanırım bu konularda pek de iyi değil. Çok nadir flörtöz konuşuyoruz, daha çok şakalı eğlenceli şeyler konuşuyoruz ama ben bu durumdan memnunum ve yaşadığim bazı sıkıntarı da ilgiyle dinleyip bana moral kaynağı oldu yani anlayıslı da. Ama bir sıkıntı var hep benden mesaj atmamı bekliyo. Ilk baslarda hep o atiyodu sonra belli bir samimiyet kurunca ben de atmaya basladım arada. Ama şimdi hep ben yaziyorum. bir gün mesaj atmadim gecen hafta. Nerelerdesin diye yazdi. Ama sonra yine hep benden bekledi. En son 4 gün önce mesaj attim ben sonra yazmadim bekliyorum ama yazmiyo. Ben mesaj attigimda zoraki cevap vermiyo yani istiyo konusmak anliyorum ama bazen konu tikaninca devamini getiremiyo ben toparliyorum ama ben caba sarfetsin istiyorum. bir kac gün icinde mesaj atacagindan eminim ama nasil tepki versem bilemedim. Çunku neden mesaj atmadin tarzinda imada buluncak. Ama ben tripvari bir tepki vermek istemiyorum çunkü aramizdaki durum net değil. Arkadaşça genelde, nadiren flörtöz. Ama soyle bir durum da var cocuk cok ciddi biri yani onu tinlamiyorum umursamiyorum imaji da vermek istemiyorum boyle sanki surekli birileriyle konusuyo da onu umursamiyo gibi de degil cok kafaya takiyo gibi de degil ama nasil bir tavir takincam?
Not: gec yazdigi icin evli oldugunu yazacak olanlar icin evli olmadigi kesin ve yogun calistigi da ve kizlar konusunda iyi olmadigi da. Bunu göz önünde bulundurup cevaplayın lütfen.

0|0
SONRAKİ
Mesaj atmayan erkeğe nasıl davranmalı?