İkizler burcu pişman olur mu?

Ayrıntıya girneyeceğim ben sevgilimi çok seviyordum.3 aylık ilişkimiz vardı. beraber bende kalırdık çok güzeldi ilişkimiz. ben hiç kızmadım kmtü laf bile etmedim o kızardı trip atardı alttan aldım hep kızardı gece kapısına dayanırdım barışalım diye o yine kızardı ona doğum gününde yüzük aldım ailemle tanıştırmıştım onlar da kolye aldı sonra okulda finaller bitti bana dedi biraz beraber vakit geçireelim öyle gideli bende 10 gün kaldık ona yemkler yapardım filan sonra beni izmire bırak öyle geç memleketine dedi yaptım sonra bir hafta hiç birşey yoktu hep derdi seni çok özledi seni seviyorum diye hatya gelince tatile gidelim beraber bile dedi sonra bir anda ben ilişkiye hazır hissetmiyorum yalnız kalmak istiyorım dedi ayrıldı ağladım yapma seni çok seviyorum dedim ama ayrıldı.10 gün sonra mesaj çektim bemde seni istwmiyorum sensizde mutluyum dedim sonra yok intagramda takipçin artımış sen busun bir de seni seviyorum bekleyeceğim diyodunt filan dedi bana ayrıldığı halde ben de yazıklar olsun böyle düşünüyorsan dedim sonra bem yanlışlıkla aradım bunu bir gün sonrra o da mesaj attı ben de kusura bakma dedi tamam dedi sonra ali? Yazmış efendim yazdım bir şey yok dedi gülücük attı. bir daha da görüşmedik 10 gündür filan. bizi tanıştıran arkadaşa yalnız kalmak istiyorum çok yoruldum demi eylülde yüz yüze konuşacam aldığı yüzüğü eşyalarını geri verecem demiş sizce pişman olur mu geri dönmek ister mi onu nasıl pişman ederim nasıl davranmalıyım mesaj atmalı mıyım yoksa ne yapmalıyım pişman etmek için lütfen yardım edin bana.. lütfen
İkizler burcu pişman olur mu?