Arkadaşlar hiç bezlenen biriyle evlenmek ister misiniz? Evet ise nedeni Hayır ise nedeniz?

Arkadaşlar ben isterim 15 yaşıma kadar hep yatağa işiyordum ailem bezliyordu. ve bez o kadar yumaşaktı ki? ona işemek istemiyorum ama gene de o zamanlar uykum ağırdı. kalkamıyordum işiyordum. ve şimdi bu duygu öyle ki bezi ellediğiniz zaman sanki birini okşuyorsunuz. pofidik bir bez ben de evlenmek istediğim kadının bezli olmasına kızmam
mesela resimde ki kız siyah öje ve bezi ile beni etkiledi.
NOT:Bana sapık demeyin çünkü öyle çok açıklara ve kapalılara bakmam kısaca orta açıklara bakalım
bir de dudağım kırmızı ruj olacak deri giyinecek ona anında benimle evlenir misin? derim :)
Arkadaşlar hiç bezlenen biriyle evlenmek ister misiniz? Evet ise nedeni Hayır ise nedeniz?
Evet İsterim
Hayır İstemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben isterim 15 yaşıma kadar hep yatağa işiyordum ailem bezliyordu. ve bez o kadar yumaşaktı ki? ona işemek istemiyorum ama gene de o zamanlar uykum ağırdı. kalkamıyordum işiyordum. ve şimdi bu duygu öyle ki bezi ellediğiniz zaman sanki birini okşuyorsunuz. pofidik bir bez ben de evlenmek istediğim kadının bezli olmasına kızmam
mesela resimde ki kız siyah öje ve bezi ile beni etkiledi. ve bir de kırmızı öjeli olacak of
NOT:Bana sapık demeyin çünkü öyle çok açıklara ve kapalılara b
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yukarı sığmadı. ben öyle sapık değiilim yani orta açıklara bakarım her kıza bakmam
Güncellemeler
+1 yıl
bu sırada foto siteden yazı yetmeyince yazamadım