💯 Zor durumda birebir insandır.. psikopat ruhlu insan... ama su var ki bazı insanlar ilişki bitince sülük misali yapışmayı psikopatlık olarak görüyor.. 💯 Bazıları da psikopat ruhlu insanların saçma hareketler sergileyen, tabiri caizse salak olduğunu sanıyor.. Aslında en mantıklı dediğiniz halk içinden insanlar psikopat ruhlu çıkabilir... 💯 ve genellikle filmler de katili öldüren insanında psikopat ruhlu olduğunu düşündünüz mü 💣 💎 Bu düşünceler yanlış bence... Onlar sadece hassas ve duygusal insanlar.. 💎 Psikopat ruhlu birisiyle bile bile sevgili olur muydunuz.. ❔
insanlar psikopatinin ne demek olduğunu bilmiyor aptalca zarar verenler ilgi çekme çabasındaki aptallardır psikopat değillerdir özellikle kendine zarar vermezler her şeyin sizin için olduğunu düşündüğünüzde neden kendinize zarar veresiniz ki
Aslına bakarsan güzel konuşuyorsun fakat en güzel intikam bence durmaktır biri sana kötülük yaptıysa o zaten bir gün daha alasını yaşayacaktır buna mahkumdur intikam için savaşmaya gerek yok bence
Sana söyle anlatayım bunu kısaca kız arkadaşım beni aldatiyordu ve bunu öğrendiğimde şehir dışındayım döndüğümde ise tek yaptığım şey o görüştüğü çocuğu bulmak oldu dövmek vurmak için değil sadece ona aslında bazı şeylerin basit olmayacağını ispat etmem gerekirdi intikamını hiç gerek yok çünkü bana bunu yapan insan zaten mutsuzluğa mahkumdur ki o kendine en büyük cezayı verdi benim hiç bir şey yapmama gerek yok. Psikopat demek farklı bir şey
En İyi Cevaplar