AYRICA ÇOCUK GİBİ DEĞİL SEVGİLİM KIZLAR YAŞLARINDAN DAHA OLGUN DAVRANIRLAR
Sevgilimle aramda 4 yaş var sorun olur mu?
AYRICA ÇOCUK GİBİ DEĞİL SEVGİLİM KIZLAR YAŞLARINDAN DAHA OLGUN DAVRANIRLAR
ilk önce s. a kardeş ben 18 yaşındayım 16 yaşında bir kızla evlenecem hatta erkeğin kızdan büyük olması sorun değilde asıl sorun kızın yaşı senden büyük olması büyük olması derken de mesela sen 18 o ise 23 bu sorun olabilir benim görüşüm bu
Sağ ol kardeşim sonunda beni anlayan biri. Birbirimizi seviyoruz akıl yaşta değil başta diye de boşuna dememişler
aynen kardeşim ALLAH ayırmasın mutluluklar dilerim 😉🖒
Sanada mutluluklar kardeşim
eywallah kardeşim saol 😉❤
Sorun olmazda kardeş. 14 yaş küçük sayılır ama mesela sen 21 olsaydın o da 17 olsaydı normal olurdu. 14 baya küçük ya
Uzun sürerse ilişkimiz o da olur kardeşim
evet olur ama onun masumluğundan faydalanmaya çalışma.
Üstte belirttim kardeşim sapık değilim sadece aşk benimkisi
Subyanci degilsin. Bazi şeyler yasa bakmıyor kesinlikle cocukluk diyenler olacaktir ama ben bunu demiyorum Şu an sorun olabilir ama kiz resit olduktan sonra problem olmayacağını düşünüyorum
Birbirimizi seviyoruz
Sen reşitsin kız reşit değil bir olay olsa hapse bile girersin. Reşit olan yaşıtınla çık.
Niye hapise gireyim taciz mi ettim sapıklık mı yaptım. Azıcık kafanızı kullanın
Bir olay vardı. Reşit bir erkek kızla cinsel birliktelik yaşamış tecavüz falan değil. Kız reşit olmadığından oğlan ceza almıştı. Dikkat et.
Tamam işte cinsellik diyosun benim öyle bir düşüncem yok o dediğin kişi sübyancı sapığın teki
Ben uyarayım da gençlik biraz garip malum.
Ben öylelerinden değilim merak etme Allah beyin vermiş kullan diye senin dediklerin kullanamayanlar
Cevap
8Cevap
Bizim burda buynları zevkine çekip köşeye dövüyoruz kızlaraı kandırmalarından
Üstte belirttim kardeşim sapık değilim tacizci değilim benim ki sadece aşk.
O aşk değil kardeşim k. b 8 e k, gide kızın aşkı olamaz o yaşta hele bu devirde
hayır problem olmaz da o yaşta ki bir kız çocuk gibi olur
Çocuk gibi değil kardeşim merak etme
kardeşin değilim ben
Lafın gelişi dedim görüşçü
bir tuhaf kiz biraz buyuseydi de oyle çıksaydınız keske daha 8 gidiyo be nerden buldun
kiza tuhaf demedim duruma tugaf dedim yanlis anlama ama millet dalga gecer millet ne der diye dusunme gercejten seviyosaniz birbirinizi çıkın tabi milletin dusuncesini takma
Gerçekten seviyoruz birbirimizi kimse şu an a kadar da tuhaf bulmadı
nasil tuhaf degil olum sen resit olmusun kizda daha cocuk simdi bana tatava yok olgun dusunuyo falan diye
bak kardeşim şöyle ki şimdi senin yaşın gereği gerekli ihtiyaçların var eğer bunlara kızı alet etmeden ilişki yaşayabilirsen bunda bir sakınca olacağını düşünmüyorum
Eğer geçen sene böyle bir soru sorsaydın ikiniz de sübyancısınız derdim. Aslında değilen bir şey yok öylesiniz.
Ulan ben 14 yaşındayken regl bile olmazdım ne sevgilisinden ne olgunluğundan bahsediyorsun git işine. Babası duysa çok üzülür daha liseli bile değil mk
arkadas ben anlamadim ya kendinden olgun ya kucuk seviyorlar ne degiskksnz valla sizin icin sorun yoksa baskasi icnde olmazda 18 14 ne bilim tuhaf gdli arkds
ben 18 yaşındayım 16 yaşında bir kızla evlenecem ALLAH IN izniyle he şimdi banada çok erken bilmem falan filan diyeceksiniz evlenmesem elalemin karısına kızına baksam daha mı iyi olur ama bu devirde artık öyle olmuş 17 yaşındakiler fahişelik yapsın normaldir deyin evlenmeye geldiğinde aa olamaz yasak bilmem çok küçük falan filan çok acaip insanlar var 🤔
emir vermeye gücün yok bir ikincisi lanlı konuşma karşında çocuk yok bide mk ne kızsın kız birazcık olsun burnun yanmiyomu 🤔🤔🤔
14 yaşında ki kız seni nasıl bu kadar çok seviyor ya
İkiniz de ergenliğin doruklarındasınız herhalde, neyse takılın biraz yakında biter zaten
benim de sevgilimle aramda 4 yaş var bende onu çok seviyorum arkadaşlarım sorun olarak görüyor ama insanların düşüncelerine falan aldanma seviyorsun sonuçta bence sorun olmaz <3
aranızda 4 yas var problem olmaz ama kız 14 yasında yani simdiki duygularıyla gelecek zamanda olan duyguları acaba bir olabilir mi? sende çok büyük değilsin ama çocuk yani o daha
Merhaba, uzerinden 1 yil gecmis, hala berabermisiniz…sormak istedim
Olur kız daha çok küçük.
O kadar da küçük değil hem kızlar yaşından daha olgun düşünebilirler
4 yaş çok değil.
Kız bari biraz büyüseymiş.
4 yaş ideal de siz küçüksünüz özellikle kız yani
tabikide sorun olmaz
Eyvallah kardeşim
Sübyancısın evet kesinlikle hemen bırak o kızı
Beyinsiz yobaza bak ppnde hayır yok gelmiş bana sübyancı diyon
Sus çocuk tecavüzcüleri sizi
hayır olmaz
kesinlikle sorun olur
Neden
çünkü bir çocukla birliktesin
O kadar da küçük değil yaşından daha olgun düşünüyor hem
ne kadar olgun olursa olsun sonuçta çocuk çocuktur ve yaptığın çok yanlış
Çocuk değil merak etme
Knk kızla hala konuşuyor musunuz?
Olmaz
Aga olur ya
S Ü B Y A N C I
Evet bir yobaz daha geldi
Yobaz sensin la. Senin kız kardeşinle 18 yaşında biri çıksın o zaman. Seviyormuş da Sübyancı değilmiş de. S*ktir la kimi kandırıyorsun a*k.
Tamam çıksın ad gibi sevicekse çıksın sapık değilse art niyeti yoksa çıksın
La bir git la. Namus bilmeyen bir insanla konuşmam ben. Tamam a*k sevgilin olsun da 14 ne la 14 ne.
mllet dalga geçer mk
Niye dalga geçsinler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar