Ömurluk sevsin iki cihanda sevsin ulan biktim yaaa ahiret hayatinida düşünsün yeter ya yeter bu sosyal medyadan da nefret ediyom disarda elalemin kocasina goz diken oynak yellozlardan da her anini paylaşip dikkat ceken kezbanlardanda allah kahretsin yaa ne bicim devir bu
Cevabın nedir?
+1 yılAynen öyle. herkes sıradan ve aynı tarz ilişki yaşıyor. Yanımda erkek olsun beni tatmin etsin aşkım olsun ' yürü git defol ordan ağzına aşk alıyor işte böyle kişiler.! Çok var böyle ( sana demiyorum ). Birini bende sevmek ömürlük ahiretlik sevmek isterdim ' 5 yılda geçse dokunma dese dokunmam öyle bir yapım var ama buna değer kız var mı diye sorsan ;? Ben sana yok derim etrafımda. Ahiretlik ve tek bir dişiyi sevmek onunla herşeyi yaşamak tek bir can olmayı bende istiyorum ama hak edecek kişi ve bununla şimarmıcak kaç kişi var.! terk ediyorum ilişkiye başlayıp sonra ego oluyor? ne egosu tanıyorum yapmacıklık sahtelik bırakıyorum hemde dokunmadan öpmeden vs.
Düşüncen hoşuma gitti bende aynı düşünüyorum20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Bir bayan Dedigin gibi sevildiginde de ters tepiyor yani terk ediyor. Bu unlu klişenin gizemini hep merak etmişimdir :)
00 Yorumla
Doğru düsünüon.. hayırlısını iste elbet gelir bulur seni vakti gelince. sen yeterki kendin ol bahsettiğin kızlar gibi olmaktan kendini koru ki önüne çıkacak kişi de helal süt emmiş biri olsun. Sabret ve hayırlısı de bide etrafındaki şu kızdığın, kendini değersizleştiren kızlardan olmadığın için şükret :). inşallah hakkında hayırlısı olur
10 Yorumla
Keşke be hepimiz bunu istiyoruz ama iste bazen olmuyor be. Ama keske sevse öyle birisi
069 Yorumla- +1 yıl
sevenleri ezikleyip üzdüğünüz sürece kimse sevmicek sizi kusura bakma. siz seven erkeği brad pitt gibi erkeklerden bekliyosanız çok beklersiniz
Soran+1 yıl@freedom667 biz sana bradd pitt mi dedik benim derdim baska cogunluk tuketici yanindakini cepte keklik goruyo yanindakinin varligiyla yasadigi anin degerini anlayamiyo hakkini vere vere disarda cok dikkat cekici unsur var kimse sallamiyo
- +1 yıl
valla hiç inkar etme. bugüne kadar erkeklerden çekipte bütün erkeklere genelleyen kızları gördük hele ki Türk kızlarına daha çok var. yani sırf daha yakışıklı diye tipini beğenmediğin seven adamı reddedip o karaktersiz umursamaz pici seviyosunuz. ben bile bundan dolayı sevmiceğime yemin ettim. silah dayasalar da sevmem asla
- +1 yıl
benim sevdiklerim neden beni hep yakışıklı piclere tercih etti o zaman? neden hepsi tıfıl boylarında olmalarına rağmen deve kadar boyu olan piclere tercih ettiler beni?
- +1 yıl
ben hiç adriana lima beklemedim. ortalama güzellikte olan kızı da sevdim
- +1 yıl
ne biliyimi yok sizin çirkine namuslu yakışıklıya o... olmanızdan kaynaklanıyo bu. seven erkeği hep yakışıklılardan beklediniz gelmeyince de erkekler sevmiyo diye şikayet ettiniz. bir kere de tipe bakmayıp size değer verene şans verseydiniz hiç bu durumda olmazdınız
- +1 yıl
he koşmadın hee. o yüzden yakışıklılar hergün eve kapalı kız atıyorum diyo dimi? sizin hakkınızda neler neler söylüyo o bayıldığınız yakışıklılar
- +1 yıl
@freedom667 kusura bakma ama bana hakaret edemessin anliyomusun bugüne kadar kimseye boyle bisey yapmadim hatta ilk sevgilimi gorsen buna kimse bakmaz derdin ama ben seviyor diye sevdim sonra o beni terketti be sen neden bahsediyorsun hayatimda iki kisi oldu sadexe baskasa da kimseyi sevmedim sorsan ikiside tatliudi filan ama dedigin gibi degillerdi ben kalplerini sevdim ve kimseyi de eve atmadim anliyomusun simdi sus ceneni kapa hic bir kiza hakaret edemessin ya sen kimsin ne biliyosun oyle biri olduğumu bir insanin kalbi onemli benim icin kendim guzel bise degilim davul bile dengi dengine kendin oyleysen ben napiyim demekki sevcegin kizi bulamamissin lafini bilde konus.
- +1 yıl
Bugune kadar biri beni sevseydi elinden tutar birakmazdim sevdiklerimde gitti zaten. Hemde yakışıklı olmamalarina ragmen. Bazen istediklerimi olmaz onu diyen erkeklerde yapan kizarda kapalılıgi haketmiyordur kapaliyim bari laf yapma tesettürüme seni asar bunlar adamlığin kadar konus saygn olsa susardin eger kizlara boyle yaparsan zaten sevilmessin
- +1 yıl
kardeş terbiyeni takın o laf ettiğin kız benim canım ciğerim haddini bil senin burda bir sevdigine laf edilse hoşmu şimdi uzatma ve git.
- +1 yıl
ya gidin işinize be siz kapalıların açıklardan daha pislik olduğunuzu herkes biliyo içinizde yakışıklılara karşı azgın bir şeytan var ama çirkinlere gelince iş direk ay ben namusluyum yok ben erkeklerle konuşmuyorum haramdır bilmem ne. bu mu sizin müslümanlığınız? yakışıklı diye ölüp ölüp dirildiniz ne yakışıklı erkekmiş arkadaş hayat sadece onlar için mi var? siz onlarla birlikte olunca göğe mi eriyosunuz? başınızda ki örtüden utanın be hepiniz aynısınız. çirkin görünce içinizde bir sürü iğrenc laf edersiniz ama yakışıklıların peşinden köpek gibi koşarsınız namussuzsunuz namussuz
- +1 yıl
@Kırgınadam123 he kızın sevgilisi de geldi hadi buyrun. ben gerçekleri söylüyorum birader
- +1 yıl
kardeş bak ben kimsenin degerlisine laf etmem bu 1 beni zorlama 2. side illaki senin ailende akrabalarinda da vardir boyle tesetturlu insanlar onlara bu kadar insan oyle dese hosmu sende deme ha yoksa da saygi duy biz sana nasil saygi duyuyorsak sus otur saygisizligin terbiyesizligin manası yok kendine yakışan buysa devam et yoksa kendine çeki duzen ver
- +1 yıl
her degerlin dedigin insan senin sevgilinmi oluyo 😂komik
- +1 yıl
ayrica olsa nolur olmasa nolur seni zerre alakadar etmez. uzatma
- +1 yıl
@Kırgınadam123 siz kendinize çeki düzen verin. yakışıklısınız diye kendinizi bizden üstün mü görüyosunuz haspamlar? Allah sizi yakışıklı yaratmış ne mutlu size. peki çirkinleri ezmeyi gömme haddini kim veriyo sze he? kızlar peşinizden koşuyo oh maşallah herkes size aşık herkes size hayran ne güzel lan
- +1 yıl
@Kırgınadam123 bana bak cocuk eger sen gercekten insansan adamsan bana burda bu laflari etmezdin bence sevdiğin kizlarda değil sende sorun var çünkü sen insan degilsin bir insam bu kadar da hakaret. etmez be. tsnimiyosun etmiyorsun her kiz ayni değil evet oyle kapalilar da var lanet olsun var ama her insan bir degil sende insan degilsin daha dogrusu adam.
- +1 yıl
kardesim bak hala kardesim diyorum ben ne ara boyle bir iddiada bulundum sacma konusuyorsun hadi guzrl kardesim isine bak insanlar seni eziklemiyor yanlis anlamissin
- +1 yıl
sizin haddiniz de çirkinleri ezip aşağılamak değil tamam mı? siz önce gidin bir aynaya bakın kendinize sorun müslümanım ama böyle pislikleri yaparak doğru mu yapıyorum diye
- +1 yıl
@Kırgınadam123 sen bana kardeşim diyemezsin. sen yakışıklısın diye burda bana artistlik yapamazsın anladın mı?
- +1 yıl
can can bana yazdın😂 @jssinsinn
- +1 yıl
@Kırgınadam123 ne güzel lan iki kişiyi sevgili yapmışım. yine yakışıklılar kazandı biz bok suratlılar ise seyrediyo sadece. sırf kızların yakışıklı pic merakı yüzünden
- +1 yıl
o zaman defol git kafa açma duzgunce davrandim tepeme sictin
- +1 yıl
@Kırgınadam123 sen defol git yakışıklısın diye bana mı artistlik yapıyon? kız seni seviyosa tipin için sevyo bunu bil
- +1 yıl
hadi kardesim yoksa şikayet bascam direk
- +1 yıl
freedom cok uzattin
- +1 yıl
@freedom667 ben kimseyi eziklemedim ben adriana lima degilom. guzelde değilim anladin mi kendime cirkin derim hatta begenmem kimsyi hayatim boyunca eziklemedim sen kendine de bunu yapıyorsun allahin yarattığı hersey guzeldir bir insanin kalbi guzelse benim icin guzeldir kendim eziklendim ama bugune kadar kimsenin ne bir kusuruna laf ettim ne tipine anladın mi sen boye yaparak kendini asagiliyosun biz sana burda bise demedik ama sen namusuma laf ettin bak hala sakinim sen bir kizin namusuna laf etmek nedir bilir misin hayir bilemzsin bide kendini benim yerime koy. Bidaha da yazma yeter. kirmayim diyorum ama sinirlari zorluyorsun
- +1 yıl
@Kırgınadam123 senle o namussuz sevgilinle mutluluklar. ama bir gün çirkinlerin ahını aldığınız için Allah hepinizin belasını verece
- +1 yıl
bak freedom denen şahis 1 kez daha o kiza ve bana ve herhangi birine tek kelime hakarette bulunursan edepsizligine oyle karsilik vercem bilesin.
- +1 yıl
sen benim kalbimi kıramazsın. ztn çirkinlerin hep kalplerini kırdınız paramparça ettiniz burda melek kesiliyosunuz gerçek hayatta şeytansınız be
- +1 yıl
@Kırgınadam123 napacan dövecen mi? senin gibi kendini yakışıklı zannedip de çirkinlere artistlik yapan biri olmadığım için bana hiç bişi yapamazsın
- +1 yıl
asıl siz karaktersizsiniz yakışıkların peşinde köpek gibi koşup sizi seven erkekleri sırf çok çirkinler diye sıçtınız batırdınız ağızlarına be. Allah asıl sizden sorsun bunun hesabını
- +1 yıl
senin gelmisine gecmisine irzina 7 sulalene seni doguran anaya yazik sicmis seni dogmamissin sen defol git s. ktirme belani gece gecd
- +1 yıl
@Kırgınadam123 ulan orospuu çocuğu ananı sktirtme sktr git öldürmiyim seni yavşaakk
- +1 yıl
kimsin lan sen he kimsin yakışıklısın uzunsun diye beni mi dövecen pic?
- +1 yıl
bak seni gelirim nerdeysen şişeye oturtur kafana sıkarım dunyadan senin gibi bir gereksizi silerim.
- +1 yıl
defol adam ol bir daha boyle soversen ciddiyim elimden kimse alamaz seni
- +1 yıl
@Kırgınadam123 hadi gel sil yiyosa sil lan
- +1 yıl
sizin gibi çirkinleri ezen aşağılayan şerefsizzleri gebertmek benm için zevk olucak. gel de çirkinin gücünü benden gör şerefsizz mahlukat
- +1 yıl
@Kırgınadam123 hah sen mi alamazsın kimsin lan sen kimsin? tek yumruğumla deviririm seni
- +1 yıl
gel ulan kayseri merkezdeyim numaramı da istiyorsan vereyim gel tek basimayim Allahtan baska kimseye guvenmedim hayatim boyunca gor bakalim senin gibi kac gereksiz sildim seni de silerim bu dunyadan
- +1 yıl
gel bir devir kurban olayim cok merak ettim tek parmaginla bile dokunabiliyomusun
- +1 yıl
@Kırgınadam123 bana çok uzak orası sen erkeksen antalya muratpaşaya gelirsin gel de kıçına kurşunu sokayım senin
- +1 yıl
gelirim oraya sen kacarsan eger seni dunya aleme rezil eder antalyanin orta yerinde s. ktiririm.
- +1 yıl
sizin gibi şerefsizz pislikleri çok adam ettim ben seni adam ederim birader. çirkinleri aşağılamak gömmek yermek neymiş dersini ben veririm sana o adamlığın
- +1 yıl
@Kırgınadam123 aamsan sektir lan kaçan senin gibi göt olsun mk. yarın bekliyorum seni
- +1 yıl
sen adam toplarsin simdi😂
- +1 yıl
@Kırgınadam123 valla arkam var yalan değil ama ben işimi kendim görürüm birader sonuçta dövüş eğitimi de aldık
- +1 yıl
lan delikanlica cik ben dedim bunlari de teke tek bire bir lan diyim bu cocuk delikanliymis insan burda da kendini ifsa etmezki bu kadar korkak
- +1 yıl
@Kırgınadam123 ulan gerizekalıı sana dürstçe söyledim ama senin gibi bir velet için adam toplamaya gerek yok bir vursam uçarsın lan. yarın gel diyorum teke tek dövüşelim kim kimi skiyo görürüz o tatlı suratını kan revan edicem snn
- +1 yıl
@Kırgınadam123 birak nolur sunu birak gel nolur bise deme allahindan bulsun.
- +1 yıl
bırak gelsin ya gelsin yarın akşam üzeri seni bayındır mahallesinde bekliyor olucam gelmezsen korkaksın lan mkdumun veledi çirkinleri ezmek neymiş yumruklarımla göstericem ona
- +1 yıl
ben sana ne gelcem arkam var dedin onlari toplar gelirsin sen
- +1 yıl
@Kırgınadam123 toplamicam söz veriyorum sana gelmek istiyosan gel. çirkinleri sözlerinle eziyosun maşallah bide ellerinle ez bakalım ezebiliyon mu
- +1 yıl
veya hiç gelmek istemiyosan ahirette de görüşürüz. bu kadar ezdin ezdin Allah karşısında da ezebilecek misin bu çirkini hadi hodri meydan
- +1 yıl
Allahın adaletine sende guveniyorsan goruselim bakalim obur tarafta kim hakli cikicak
- +1 yıl
@Kırgınadam123 ulan burda çirkin pek baya aşağıladın. o utanmaz sahte müslümanda aşağıladı ikinizle hesaplaşıcam ahirette. seven yok diyip seven çirkin erkekleri aşağılaınız bakalım orda kim kimi aşağılicak
Soran+1 yılYa siz napmissiniz allah aşkına pisman ettirdiniz
- +1 yıl
@gloc_06 benim hakkımda mı konuşcan o kızla? ileri geri?
- +1 yıl
@gloc_06 tamam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
söylediklerine imza atıyorum ama sabredecez elbet gelir
11 Yorumla
Soran+1 yılCok zorr
+1 yılmalesef senin o dediğin erkekler azaldı, yellozlar çoğaldı. ama kısmet kader bilemessin çıkar karşına iyi birisi seni sever ölesiye mutlu eder ve bir daha hiçbirşeyi düşünmek zorunda kalmazsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBenim dert yandığım bir konuydu bugün ama sen psikopata bağlamışın resmen. Sakin ol ;) Gün gelir tutar birisi elini ve bırakmaz merak etme..
10 Yorumla
+1 yılBulamazsın Mecnun gibisini, bulamazsın Ferhat gibisini... Bulursa o bulur seni, görmen ve kıymetini bilmen gerekir... 😞
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsakın ol biraz elbet çıkar karşına seni kaybetmekten korkan biri sabırlı ol az
10 Yorumla Kimin derdi yokki şu zalim dünyada neyse hayırlı bir kısmet bulursun inş...
10 Yorumla
+1 yılvalla sevdiğimizde kaybetmekten korktuğumzda terketmeniz an meselesi oluyor. ben o yüzden korkmuyorum giden olursa kapı orda defolup gidebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmasaniz
- +1 yıl
valla genellemeyi 10 kişi yaptıktan sonra yapmaya başladım
+1 yılBunlar gerçek düşüncelerinse helal olsun sana derim... Allah bir gün gönlüne göre verir inşallah...
02 Yorumla
Soran+1 yılYok tribunlere oynuyom cunku sadece burda yasiyom ya tovbeee... amin insaallah cümlemizin gönlüne göre versin
- +1 yıl
Ya yanlış anlama bu sitedekilerin çoğunluğunu göz önüne alacak olurtsan benim verdiğim tepkinin aynısını sende verirdin yazdığını başkası yazacak olsaydı ve kaldı ki söylemiş olduğun şeyi çoğu pembeli pek söylemez işin açıkcası o yüzden de garipseme ilk yorumu... Her neyse Allah gönlüne göre versin...
sosyal medyada olanların hepsi iğrenç değil ama..
ne zaman terketti bu arada?02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyanin nefret ettigim kismiyla ilgili sinirlandirmami yaptim hic baslamadiki terk etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben böyle düşünen birini bulsam tutucam elinden ama yok bende bulamıyorum
10 Yorumla umarim hayatimda karsima boyle dusunen biri cikar
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardes
Sakin ol hayatta her türlü insan mevcut sen ne istediğini bil ona göre hareket et gerisi seni ilgilendirmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskalarinin mutlulugunu egosunu yuceltmek sisirmek icin bozuyosa gayette ilgilendirir
+1 yılHeyyt be.. işte böyle bagir çağır gel kendine
10 YorumlaSakin ol biraz bulursun belki
10 Yorumla
+1 yılBiliyormusun bende seninle aynı düşüncedeyim.)
10 Yorumla
+1 yılÖyle sevince gidiyolar.
20 Yorumla
+1 yılSakin ol şampiyon ne olduda sinirlendin bu kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılDertler derin sorma
- +1 yıl
Anlat anlat derdini söylemeyen derman bulamazmış
+1 yılkader işte ne yaparsın
10 Yorumla
+1 yılsabır sabır yaa sabır (:
10 Yorumla
+1 yılOn puan verdim sana
10 Yorumlaçıkar biri umarım
10 Yorumla
+1 yılİç sesim gibisin
10 Yorumla
+1 yılahir zaman..
10 Yorumla
+1 yılKız milletine güven olmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılSize böyle dusundurten nee ne garipkiu kizlarda erkekler için aynı dusuncelerde
+1 yılSakin ol. Haklisin
10 Yorumlaevlenelimmi :)
10 Yorumla
+1 yılAmaan boşverdim o işleri takma kafaya
00 Yorumla
+1 yılHahah :D
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ulan biri de benim elimden tutsun kaybetmekten korkarak sevsin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler