Yağızım yiğidim deyip sarilabilecegim bir herif 😂😂😂 saka bir yana, ailesiyle arama girmeyecek -sorun olsa bile karismayacak- olgunlukta bana guvenen problemleri abartmayan bir es, ayni zamanda evin hizmetçisi gibi görmeyecek eli is tutabilen taşı sıksa suyunu çıkaracak biri, kalk gidelim deyip arada sürprizler hazırlayacak kadar romantik bir koca, 3. kişileri yuvamıza dahil etmeyecek kadar zeki biri, çok sevip çok sayıp ölümüne sadık kalacak bir sevgili 😍 ve dunya tatlısı Rabbimin emanetleri :)
Iyi eş iyi baba iyi akraba olmalı. Iletişim kuvvetli ve her zaman yeniliklere degisiklere açik olmalı. Çoğu insan sıkıcı bulur çünkü değişiklik katmaz.
Anlayış , Sadakat , Saygı , Temiz ve bakımlı olmak iki kişi içinde geçerli bunlar klişe gider durur ama benim için en önemlisi aramızda ki en küçük bir problemi başkalarına anlatmaması özellikle ailesine kendi aramızda sorunu sıkıntıyı çözebilmeliyiz. Daha da ne olsun ki :)
Dunyanin en kolay seyi mutlu olmaktir insanlar bunu kebdi elleriyle kaprisleriyle bencillikleriyle zorlastirirlar velhasikelam mutlulugun ilk adimi iki kisinin birbirinden elektrik almasidir sonrasi anlayis yani karsindaki insani oldugu gibi kabul edeceksin kendi kalibina sokmaya calismayacaksin insanlar evli olsada ayni evi paylassada bu iki kisi ayri ayri birer bireydir ayri birer hayttir ve her bireyin kendine has özel hayati vardir erkekte kadinda bu özel hayatta saygi duymalidir eğerki bu saydiklarim yolunda giderse son olarak cinsellik derim zaten bu saydiklarim eger aksi istikamette giderse cinsellik diye birsey kalmaz ve o birliktelik bitmeye mahkumdur solugu mahkemede alirsiniz ya da agresif sabirsiz bir kisiyseniz cezaevinde...
rahat olmak ben evlendiğim zaman rahatça bilgisayar oynamaya devam etmeliyim rahatça anime izleyebilmeliyim keza eşim de rahat olmalı arkadaşlarına vakit ayirmali şimdi nasılsa evliyken de böyle olmalı kasınti bir hayata gerek yok
yokluğu ve varlığı gören bir eş hem görgülü hemde anlayışlı olur bence. paraya aç hiç doymaz çok fakirlik gören hilekar olur. baskıcı aile ters teper. yani anlıyacağın nce kıza bakar sonra ailesina bakardım.
Bir çok şey önemli ama öncelikle cinsel uyum olmalı, çünkü evliliğin zaten en büyük amacı şehevi istek ve arzuların giderilmesidir, akabinde bu mutluluğu tamamlayıcı tatlı bebişlere sahip olmak vs vs. Gerisi zaten geliyor
Mutluluk ve huzur ana renkler olarak düşünürsek sevgi saygı sadakat sabır hoşgörü ara renklerdir benim için ve her rengin karışımı ihtiras aşk tutku olmazsa olmazdir😊
İletişim, saygı, anlayış, empati, hoşgörü, paylaşım ve kutu kutu sevgi...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
her iki tarafta saygı hoşgörü olursa ömür boyu yürür. benim gibiler için bu iki kavram yetersiz tabi. ben güzel olsun isterim, seks isterim isterim de isterim :))
uyum olursa bazı şeyleri görmezden gelebiliyorsun. sonuçta kimse kusursuz değil. bence kadınlar istediği herşeyi bir şekilde elde edebilirler. yeterki yatakta mutlu etsinler.
En İyi Cevaplar