Bir erkeğin telefonunda neden şifre olur ve bunu eşi bilmez anlamıyorum. Eşimin telefonunda şifre var ve ben bunu bilmiyorum. Gece yatarken telefonu ya sessizde ya uçak modunda.. bildirimler ana sayfa ekranında gizli. Sorduğum zaman asla böyle birşeyin olmadığını söylüyor. Akşamları da çalışmaya gidiyor. Bazen içki icip geliyor. Geç geliyor. Çok tereddütüm var ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılalacaksin karsina ac diyeceksin birisi neden sifre koyar baskasi gormesin diye madem oyle bisey yok diyor gözünün önünde acsin sifreyi sende bak
03 Yorumla- +1 yıl
Bazen telefon elindeyken gidiyorum yanina. Mesajları aç diyorum aciyor. Arama kaydına gir diyorum giriyor.
- +1 yıl
o zamam niye sifre koyuyor ki ben aldatıldim ayni seyi yapiyordu ne istiyosan bendeyken bak diyordu banada acip gösteriyordu tahminimce surekli siliyir birşeyler sifre koymasının mantigi senden biseyleri saklamasidir verecek telefinu sana 2 gun felan dursun sende sen simdi istedin baktin bundan sinra daha temkinli olur açık vermez sana imkanin varsa müşteri hizmetleri ni ara detayli telefon dokumani iste kime mesaj atmis konusmus belli olur
- +1 yıl
Önceden vodafone web online dan bakıyordum şimdi o şifresini bile vermiyor bana
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin ikinci bir işi daha var😀😀😀boynuz üretim ve satımı olmalı😀😀😀sanada giderken boynuzları bırakıcak inan bana
04 Yorumla- +1 yıl
Ne gidiyor ne beni birakiyor.
- +1 yıl
Vurmuş semeri istediğin de yol alıyor seninle işte😀😀😀neden bıraksınki😀Köylerde de traktör var ama eşekte var hala hahahhahahha😀😀😀😀😀😀
- +1 yıl
Bu kadar aşağılayıcı olmak zorunda mısınız
- +1 yıl
Bu tür konuşmalarda ağlancak haline gülmeyi öğreniceksin... hayatı zor eden kim varsa çıkart hayatondan... sana karşı görevlerini yerine getirmeyen birini, sırtına yumurta küpü gibi taşıma... sal çayıra yuvarlansın öküz gibi😀
- Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılaynen aldatiyor baska ne saklaya bilirki
01 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum. Telefonunda şifre yokken karıştırıyordum. Neymis sifre yokken karıştırıp herşeye trip atiyormusum. O yüzden şifre varmis
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılher zaman derim bir b*k yiyorsan telefonunda şifre vs olmayacak. şifre yoksa zaten şüphe de olmuyo, kurcalayan da :) ama şifre varsa bişi yapmasan bile ahan da böyle şüphe şüphe... ters köşe yapmayı hiç bilmiyo bu erkekler :)
00 Yorumla
+1 yılya şeffaf olursun adam gibi. ya da ben gidiyorum de. böyle şey mi olur de. sert bir şekilde tepki koy.
111 Yorumla- +1 yıl
Koyuyorum koymaz miyim hic kaç kere gitmeye kalktım gidemezsin bırakmam seni diyor..
- +1 yıl
büyüklerinle paylaş. dağ başımı burası. hala diretiyorsa. güvenlik birimlerine kadar git. adam olacak herkes o kadar.
- +1 yıl
@Ahrazadam kesinlikle.
- +1 yıl
Kendi annesine söylüyorum ama öyle birşey olursa seni eve almam demekten başka yaptığı hiçbirşey yok. Kendi aileme söylesem beni anında buradan alirlar. Fakat sonucunda birşey çıkmaz da rezil olurum diye onlara da belli etmemeye çalışıyorum
- +1 yıl
@Ahrazadam açmıyor işte malesef. Güvenmiyor musun sen bana diyor
- +1 yıl
güvenmiyorum sana diyeceksin. ne gizliyorsun benden diyeceksin. sen bana güven miyormusun. neden şifreni benimle paylaşmıyorsun diyeceksin.
- +1 yıl
Çünkü şifre olmayınca herşeye bir kulp bulup trio atıyorsun diyor..
- +1 yıl
@Ahrazadam anlamıyorum bende. Ben ona Kendimi adadim ya kendimden vazgeçtim resmen mutlu olmak için kendimden çok odun verdim ama o asla beni olduğum gibi kabul etmedi hep değiştirmeye çalıştı.
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/r2gLJz.jpg
Esin de olsa ederi kadar deger derim
Fazlasi zarar.
Ne karar alirsan ; ne yaparsan yap iyi düsün ve sonra pisman olma
+1 yılTelefonunu kurcalamadan senin için rahat etmez.. Şifre yi öğrenmeye bak..
08 Yorumla- +1 yıl
Öğrenemiyorum. Birsürü programla şifre kırmayı denedim ama olmuyor. Bir kere parmak izi şifresi vardı ve onu uyurken actim. Birsürü saçma sapan mail ve fake bir facebook hesabının maillerini buldum. Çesitli whatsapp konuşmaları da vardi. Ama onun olmadığını söyledi. Çapkın bir arkadaşı var. Onunmuş güya
- +1 yıl
Hikaye yi yazmış sana söyleyeyim klasik erkek yalanı ben yapmadım arkadaşım yapıyor.
- +1 yıl
Arkadaşıyla kendim görüştüm ama onu da kurmuş olabilir.. nasıl ispat edicem peki ben. Evde bana karşı hiç kötü değil hep iyi davranır ama şu 1 haftadır birşey var. Eve 2de gelmeler içki içmeler telefonu vermemeler. Kadın hisseder.. hisseder hissetmesine ama ispat?
- +1 yıl
Ama kesin bir kanıya ulaşmadan hesap kesme iş üstünde yakala... O arkadaşı kimse onunla konuşman gerek.. Ağzından laf alman gerek..
- +1 yıl
Telefonundan en son konuştuğu kişileri kontrol et.. Yani birşekilde o şifreyi açmaya bak.. Başka türlü zor..
- +1 yıl
O arkadaşıyla şu an görüşmüyor o olaydan sonra izin vermiyorum
- +1 yıl
İŞiniz zor zamana yayarak hareket edin. Aceleci davranırsanız öyle bir şey varsa bile eşiniz daha temkinli olur. Daha dikkatli olur. Eşiniz sizin ondan şüphelenmediğinizi düşündüğü andan onu daha rahat yakalarsınız. Tabi böyle birşey varsa.. O yüzden zamana yayın dikkatli olun. Eşinizi ürkütmeden takip edin.
- +1 yıl
Öyle yapicam artık sagolun
Neden aldatma olayları olur anlamam. Soruna gelince olabilir
019 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak.. sadece pislik ve doyumsuzluktam ortaya çıkan birsey.. alcaklik.
- +1 yıl
Soyluyorum.. neler söylüyorum bir bilseniz. Bakımsız biri de değilim hani neden bunu yaşıyorum anlamıyorum.. Evde hep bakimliyim.. dışarıda da öyle.. Bir zamanlar çok kıskanırdı beni. Aşırı derecede. Ama şimdi hiç karismaz.
- +1 yıl
Gideceğimi düşünemiyor. Önsüz yaşayamayacağımı ve ondan gidersem bana hayatı zindan edeceğini düşünüyor
- +1 yıl
Ne yapmaliyim peki
- +1 yıl
Babam annemi aldattı benim ve eşim bunu en başından beri biliyor. Ihanettin affinin da telafisinin de olmadığını biliyor. Bu akşam dışarı cikicaz. Konusucam onunla
- +1 yıl
Dolaylı yollardan konuş. Suçlama ya da yapıyorsan vazgeç deme. Konuya babam annemi aldattı o zaman canım yandı ama şimdi kendimi annemin yerine koyuyorumda kim bilir nasıl canı acımıştır daha iyi anlar oldum de aldatılmak çok zordur bütün sevgiyi bitirip nefrete dönüştürüyor tarzı konuş ama sürekli o konu üzerinden gitme bu onun birşeyleri anlamasını sağlar
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim evet böyle girebilirim konuya.. biz konuşamıyoruz ki biliyor musunuz muhabbet edemiyoruz..
- +1 yıl
3 buçuk sene..
- +1 yıl
Ve daha 3 sene de bunun öncesi var yani
- +1 yıl
Ailesi bunu hep poh pohlamıs. Ne isterse yapmışlar. Gidip geldiği yerlere karışmamışlar. Aile ziyareti var mesela. Ben gitmicem diyince götürmemişler. Yanı çok yüz vermisler. Kendi haline bırakmışlar yani. Konuşuyoruz mesela beni aşağılıyor. Başkalarının yanında beni aşağılamayı çok seviyor. Herşeyi o biliyormuş gibi davraniyor
- +1 yıl
Belki sıkılmıştır arada birşeyler yapın ne biliyim sohbet edecek bir konu bulun konuşun ortak keyif alacağınız şeyler yapın birbirinizin zıttına gidecek hareketlerden kaçının gerisi gelir. Akşam geldiğinde güler yüzle karşıla hoşuna gidecek onu şaşırtacak birşeyler yap neyi seviyorsa kahve olur sevdiği yemek olur sonrası sizin özel anlarınız
- +1 yıl
Hepsini yapıyorum hepsini. Yemeğinden tutun herşeyine. Onun için tavla öğrendim. Bilgisayardan oynadığı oyun vardı onu öğrendim beraber oynayalım diye. Playstation bile öğrendim daha napim..
- +1 yıl
Evet çok doğru öyle yapayım en iyisi. Yüz vermeyince afedersin arkamdan ayrılmiyor. Konusturana kadar etrafimda dönüyor
böylesine bir görüşü nu neden burda paylaşıyor sun yalan doğru yorum yapan çok insan olur ve buda evliliğine yuvanin Son bulmasına neden olan bilir bence kendin çözmeye çalış.
04 Yorumla- +1 yıl
Kendim çözemiyorum artık çıkılmaz bir haldeyim ve bir çocuğum var. Eşime olan sinirimi çocuğumdan çıkarmak ve ona kötü davranmak istemiyorum
- +1 yıl
Tam da bu.. evet..
+1 yıl%100 aldatıyor başka mantıklı bir açıklaması olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğini elinde tutmak için Hamleler yap Bırak kıskançlık krizine girmeyi Kadınlığı hatırla Kadın gibi davran
03 Yorumla- +1 yıl
Davranıyorum zaten o konuda inanın hiçbir sıkıntımız yok.
Cevap sahibi+1 yılE o zaman enişte nin gözü dışarda değildir
- +1 yıl
Gözü dışarıda veya değil bilemem ama inanın evde her ihtiyacını karsiliyorum.. telefonda konuştuğu birileri olabilir mi peki yani ben başka konuda iyiyimdir. Ama onun istediği duygusal bagdir. Onu karşılayacak biri mi var konuştuğu anlamıyorum ki. Onunla konuşmalıyım ama nasıl bilmiyorum.
şaibeli bir durum içkili geldiğinde telefonuna giremez misin
012 Yorumla- +1 yıl
Kör kütük sarhoş asla gelmedi o kadar icmez. Anca 2 bira.. ama pin kodu olduğu için açamıyorum..
- +1 yıl
Vermez.. vermiyor da kaç kez istedim.. annemi babamı arayacağım dedim git babamdan ara annemden ara evden ara diyor. O telefon asla benim elime gecmiyor. Ahh bir geçse neler yapicam da geçmiyor işte
- +1 yıl
Bana olan ilgisi çok iyi. Yanı asla bana karşı soğuk değil. Dışarı çıkarız gezeriz tozarız tatile gideriz.. ama akşamları hergün dışarı cikiyor. Akşamları da çalışıyor bazen ek iş olabiliyor. Ama işi bitince kahveye gidiyor ya da arkadaşlarıyla geziyor. Ama benimle dışarı çıkınca 1 saat sonra uykum geldi yoruldum yorgunum eve gidelim diyor
- +1 yıl
Biryere gittiğinde görüntülü arıyorum hep. Açıyor
- +1 yıl
Habersiz asla biryere gitmez. Arar haber verir buraya gidiyorum geç gelicem ya da erken gelicem diye..
- +1 yıl
Peki öyle yapalım bakalim.
+1 yılevet seni aldatıyor. diğer kadının da senden haberi yok, eşinin evli olduğunu bilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKesin bir olay var peşini bırakma
15 Yorumla- +1 yıl
Ispat edemiyorum ki
- +1 yıl
Peşini bırakma bir yerde yakalanacak
- +1 yıl
Sürekli üstüne gidiyorum surekli. Ama dışarı çıkınca görüntülü arıyorum hep aciyor. Kesin telefonda birşeyler karışıyor.
- +1 yıl
Üstüne gitme, an kolla.. umursamaz ol en beklemediği anda yakala
- +1 yıl
Suç üstü basmaktan bahsetmiyorum ki telefon şifresinden bahsediyorum. Bana karşı davranışı kötü değil.. herşeyimiz iyi ama telefon iste
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Teline takip programı yükleyip dinlemek lazım..
010 Yorumla- +1 yıl
Telinin içine bir girebilsem zayen
- +1 yıl
Banyoya, lavaboya heryere götürüyor telefonu
- +1 yıl
Olay çıkarınca sen bana güvenmiyorsun o zaman git ama pişman olursun Allah yukarda goruyor. Eğer boşuna günahımı alıyorsan Allah razı olmaz diyor
- +1 yıl
Söylüyorum ama her dediğimde açmıyor konu değişiyor hep.
- +1 yıl
Normal olmadığı için buradayım ve soru paylaşıyorum. Kendi kendime kafayı yememek icin
Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı. aldatılıyorsun geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yıliçki tüm kötülüklerin anasıdır :D
00 Yorumla
+1 yılben bile suphelendim bu anlattıklarından😂
00 Yorumla
+1 yılTereddutun varsa takip edeceksin
02 Yorumla- +1 yıl
O arabayla giderken nasıl takip edicem. Motorla arkasından yetişemem ayrıca dışarıda değil mesele telefonda
- +1 yıl
Birisi varsa disarda bulusuyirdur zaten
+1 yılZamanında doğru adamı bulmalıydın
02 Yorumla- +1 yıl
Belki de..
- +1 yıl
Malesef
Büyük ıhtımal bırısı var, ama bı derdı de olabılır
012 Yorumla- +1 yıl
Yeni ise atıldı.. ben çalışıyorum eve ekmek getirmeye çalışıyorum sizi daha rahat ettirmeye çalışıyorum diyor. Telefonunda neden şifre var diyince de açık olunca karıştırıyorsun ve olur olmadık şeylere trip atıyorsun o yüzden şifre var diyor
- +1 yıl
Bende eksiklik olabilir bilemem ama bunu bana itiraf etmeli.. etmesini istiyorum ki ne eksiğim varsa tamamlayayim..
- +1 yıl
Biraz daha gözlemlemek istiyorum, fakat telefon açmazsa ve benim içimdeki şüpheyi bitiremezse yapabileceğim birşey yok.. güvenmeden yaşayamam ve icimde şüphe varken asla..
- +1 yıl
Telefonda konuştuğu birisi olabilir. Belki her ihtiyacını karşılayamıyorum. Belki muhabbet edecek başkalarını istiyordur. Kendimi düzeltebilirim. Ama söylemesi yeter
- +1 yıl
Peki sagolun
- +1 yıl
Sağ olun iyi günler 😊
Söyle konuş şifre vermezse sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılIcki icen adamdan hayir gelmez
00 Yorumla
+1 yılşifresini ögren çaktırmadan
00 Yorumla
+1 yılAldatma olasılığı yüksek.
00 Yorumla
+1 yılOlma ihtimali var ama sen içini karartma
00 Yorumlabaşkasına dadanmış belli sana karşı tutumu nasıl
09 Yorumla- +1 yıl
Bana karşı iyi davraniyor. Dışarı çıkalım derim çıkarız yemeğe gideriz cafeye gideriz ama benimleyken 1 saat sonra yorgunum eve gidelim diyor. Fakat arkadaşlarıyla çıkınca 1den önce gelmez eve
- +1 yıl
Inanın o konuda hiç sıkıntımız yok..
- +1 yıl
Ne diyorsunuz ya
- +1 yıl
Beni ihmal etmiyor. Aksine ben bunalıyorum bazen başka şeylere tutumundan
Gizli Üye(36-45)+1 yılklaisk aldatma işleri bunlar
00 Yorumla
+1 yıltakip et :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. gidişat kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle ihtimal yüksek
Şifreyi vermezse ayrı yat00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
00 Yorumla
+1 yılNeden evlisin?
015 Yorumla- +1 yıl
Ne demek neden evlisin. Bir insana guveniyorsun seviyorsun ve hayatının geri kalanını o yanındayken geçirmek istiyorsun. Bir sebebi nasıl olabilir ki
- +1 yıl
İyi de adam senin hayatına yok gibi.
- +1 yıl
Böyle olacağını nereden bilebiliriz ki.. karpuz aldığında bile kokluyorsun bu iyi diyorsun ama içi gok cikiyor.
- +1 yıl
Beğenmeyince çöpe atıyorsun ama değil mi?
- +1 yıl
Bir insanı (seneler verdiğin insanı) nasıl bir inşa çöpe atabilirsin ki..
- +1 yıl
Atamıyorsan kahrını çekmeye devam edersin ne diyeyim. Geçmişe değil geleceğe bakarım. Gelecek göremiyorsam atarım. Atmalıyım. Senin tercihin tabi ki.
- +1 yıl
Bir sebep olmadan pat diye atamam ki.. hislerime inanıp onu boşadım diyelim. Ya böyle birşey olmadığını ileri-de öğrenirsem.. pişman olmaz miyim
- +1 yıl
Sana şifreleri vermeyen adamdan şüphe etmek en doğal hakkın. Madem güvenmeni istiyor verecek o zaman. Sen nasıl şeffafsan o da öyle olacak. Bir şey var ki gizliyor. Öyle arkadaş markadaş ayakları yapmasın. Kimse arkadaşının telefonundan başka kadına yazmaz.
- +1 yıl
Konuşma değil mail gordum. Iste facebook hesabınızın şifresi değişti falan diye. O da benim değil şu şu abinin dedi. Internet yokmuş falan benim mail üzerinden değiştirdi dedi o zamana kadar hiçbir şüphe yoktu şifre olsa bile şüphelenmedim çünkü güveniyordum. O zamandan beri de şifre var. Baymış herşeyi yanlış anlayıp trip atıyormuşum. O yüzden şifre koymus.
- +1 yıl
Bana pek mantıklı mazeret gibi gelmedi. Baydı diye şifre konulmaz, şifreler kaldırılır.
- +1 yıl
Bence de ama isteeee
- +1 yıl
Sen şimdi telefonuna şifre koy, akşamları yatarken uçak moduna al, ara sıra telefonu eline alıp mutfağa bir yere git bakalım ne olacak.
- +1 yıl
Yapıyorum ve inanın takmıyor bile. Çünkü beni biliyor..
- +1 yıl
Bir süre sen de takma o zaman. Telefonu ile ilgilenme, hareketlerini sorgulama, sıradanlaş. Ya daha çok uzaklaşır (ki bu da gidesi var anlamındadır), ya da daha ilgili olur. Her iki ihtimalde de kazançlı olan sen çıkarsın.
- +1 yıl
Evet çok doğru sagolun
+1 yılaldatıyor..
00 Yorumla
+1 yılkesin aldatıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ispat edicem
- +1 yıl
ispatlayamazsın
+1 yılAldatıyor seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatiliyorsun
00 YorumlaAldatıyor malesef
03 Yorumla- +1 yıl
Peki nasıl ispat edicem?
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal.
00 Yorumla Kesin evet
00 Yorumla
+1 yılİlginç
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!