British Columbia - Computer Science bölümü için Kanada'ya gidiyorum. Sevgilimden ayrılmalı mıyım? Uzaktan ilişki yürütenler görüşleriniz nedir?
#M4TTokumayagidiyor
#M4TTokumayagidiyor
Bazı yorumlar ne kadar saçma ve gereksız. yok ayrıl yoksa baskasını bulursun bunları derken kimsenın aklına o kız gelmiyor. ya o seni çok seviyorsa ölüme değil eğitime gidiyorsun altı ustu o egıtım bıtmeyecek mı? kızın duyguları önemsenmiyor resmen. Eğer ciddi düşünseydın bunu sormazdın zaten uzaktan ilişki çok güzel de yürütülüyor istediğin sürece buna şahidim bire bir
Ya suraya yok yeterince sevseniz falan filan yaziliyor inanma bunu sorgularken hislerinde azalma falan da olmuyor kafana takma hayat tozpembe degil senin hayatini anlamli kilan gerceklerin pesinden git seninle gelen zaten gelir
Kardeşim senin için en iyisi olur inşallah. Eğitim hayatında başarılar dilerim.
Önünde büyük fırsat var. Bir kız için heba etme.
Karı kızı bırak, bize de kalsın.
Senin nickini okurken ilk aklıma "maalesef" kelimesine benzettim...
Maalesef vazgeçmek gerekiyor bazen...
Anlayışla karşılayacaktır, kendine yediremesede...
Cevap
21Cevap
Bırakmalısın bence içinde şüphe olmuş şimdiden yürür mü? Yürümez mi? Ciddi bir soru ise sevdiğinden ayrılınmaz bu yüzden.
Abi dalgamı geciyon hemen yol ver kıza kanada la bu borumu bende iltica edicem oraya askerliğimi yaptıktan sonra
En başta zaten bu soru aklına geldiyse ayrılmalısın.
Bencil ise onunla kalmanı ister
Aksi ise uzaktan da olsa denersiniz olmuyor ise yolunuza bakarsınız
Kanadaya gidersen Torontoya beklerim bir çayımı içersin :D
Kanada ya gidiyorum iliskimiz yurumez mentalitesi reel olarak dogru olsada iliskiyi bitirmek icin cok aptalca geliyor kulaga.. endiseni ona belirt.. seviyorsan uzaktan da yurutursun artik uzaktan iletisim sonderece kolay bir hale geldi..
Yolun acik olsun yol ver gitsin knk uzaktan iliski yalan ve hayal 😊
Diğer sorunuda gördüğümden normalde yürür ama ben ayrıl derim.
bence bu sana baglı eger ilişkine sadık kalıcagına inanıyorsan boşuna bırakma sevgilini önemli olanda zaten mesafe değil sevgi ve ilişkine sadık olmaktır.
sevgi herşeyin anahtarıdır (gitme) paylaştıkça çoğalır (git ve yeni arkadaşlar edin ) yani bu soruyu danışman pek mantıklı olmamış sanki¿@!
Ne gerek var canım. Ordanda bulursun bir tane. Ikisinide yurutursun (!) Gerçekten seven ayrılmayı birak bir gun sesini duymadan yapamaz.
Egitim ve yabancı dil önemli gitmen senin için yararlı
Mesafeler yüzünden ayrılmak istediğine göre o kadar da sevmiyorsun. Seven insan için bu bir engel değildir.
Aşk acısı çekmek istiyorsan, ayrılma. :P
M4TT gelirken bana bir adet Kanadalı al.
Eğitim hayatında başarılar.
İşk günler sıkılabilirsin... kalsın yedekte arada sohbet edersin... iki hafta sonra salla gitsin
eğer yeterince sevseydin ayrılmayı düşünmezdin mesafe engel değil
Yürümez kanka sen numarasini ver ben sen gelesiye kadar ilgilenirim 😂
ayrılmamalısın mesafeler engel değil dönüşün olacak elbette
Kızı bilmem de hayırlısı olsun orda bulursun kızlar zaten gelir yanına amerika da öyleydi
Ayrıl ayrıl kanada da harem kurarsın.
Aşk hiçbirşeye engel olmamalı
uzaktan daha sağlam oluyor iliskiler
Bir sonraki sorundan ötürü ayrıl 😄
biraz zor oluyor ama birbirinize olan bağlılığınıza görede değişebilir bu durum.
Ayrıl gitsin. Sana kanadalı bir bomba ayarlarız
yıpranacağınıza, ayrılın..
ayrılmalısın orda daha güzel kız bulursun 😂😂😂😂
Ayrıl zaten orda kızlar teklif ediyor
La ayrıl orda daha iyileri vardır 😂
Ayrılda git pampa 👋🏼
Uzaktan yürümesi çook zor.
kaç tane yürüttün uzaktan acaba 😒
Washington dc ye caya beklerim
Kanada güzel bir yer
ister istemez ayrilacaksin
Yanlış anlamazsan sevgilin nasıl biri