Yıllar sonra arayan eski sevgili?

Kızlar bundan yıllar önce cocukluk askım vardı. O zamanlar sevgiliydik tabi cocuklukta ne kadar olursa. Ama birbirimize cok asıktık. Ayrıldıktan sonra yıllarca cok aci cekmistim bide ergenlik tabi o zamanlar. Sonra hic konusmadik. bir gun ben ina yazdim tekrardan konusmaya basladik. Ama bisey farkettim ki biz artik imkansizdik. Arkadas olarak kalsakta onu hala cok seviyordum ve acı cekiyordum. Onu unutmaya karar verdim. bir an mesaj attim beni bir daha aramamasini ve numarami silmesini istedim. Bu olaydan 1 hafta sonra biriyle tanistim. Birbirimizi tanimaya basladik ve gercekten bana cok deger veriyodu. 2.5 sene ciktiktan sonra ben kiskancliklari yuzunden ayrildim. Benimle barismak icin cok ugrasti. 6 7 ay sonra bir gun eski sevgilim numarami bulmus ve aradi. Onunda 2 senelik bir iliskisi vardi ve ayrilmislardi. Ama asla bunlarin konusmasini yapamdik. Eski gunlerden neler yaptigimizdan ve birbrimizi ozledigimizden konustuk hep. bir gun buluscaktik ve bu beni ekti. Ben gayet normal bir sekilde sorun olmadigini soyledim. Ama icten ice triplenip laf soktum ona. Sonra konusmadik ama surekli sosyal medyada baktigim herseye bakip begeniyodi bende arada gonderme yapiyodum. E aradan neredeyse 10 sene gecmis ilk askim ve bu firsati degerlendirdim. bir gece o kizla fotograf attigini gordum. Barismislardi. Ama hicbisey hissetmedim. Normal devam ettim hayatima b gun butun stoylerimi izledikten sonra beni cikartmis arkadasliktan. Bende net bir sekilde saydirdim tabi numarami silmesini soyledim. Aslinda bunu yapmak icimden gelmedi. Kendini onemli sancakti cunku. Ama ona bu zamana kadar asla ah etmemistim yaptigi onca seye ragmen ama bundan sonra bir daha asla hayatima girmemesini soyledim ve engelledim. Aylar gecti her gece ruyama giriyor. Gun icinde asla aklima gelmedigi halde neden surekli ruyamda onu goruyorum sebebi ne olabilir?
Yıllar sonra arayan eski sevgili?