Soru açık gençler. Sevgililer birbirine nasıl sarılmalı? Kızın mı belinden sarılması gerekiyor erkeğin mi?
Size sevgiliniz nasıl sarılsa hoşunuza gider. ( Özellikle erkekler)
Size sevgiliniz nasıl sarılsa hoşunuza gider. ( Özellikle erkekler)
erkek de kızda bele sarılabilir ama kolunu kızın omzuna atan erkek 10 defa düşünsün. çok rahatsız edici. asker arkadaşı gibi o ne ya, ilk sevgilim yapardı 3 gün omzum ağrımıştı sonrada söylemiştim çok utanmıştı :D
Ahahah ama birisi dediki kız arkadasım belimden sarılırsa falan cinsel olarak bir duygu olursur dedi bu yuzden soruyorum kız belden sarılmalı mı?
neresine sarılacakmış o zaman omzuna mı? olmaz öyle şey kız da bele sarılır ya da hiç sarılmaz tutsun elini.
Benim seviglimle 5 ay oldu çıkalı ben utangaçlıktan elini bile bir defa tutamadım uzattığında hep geri çektim :D ama sarılmak el tutmaktan daha kolay geliyor bana ve çok huzurlu oluyor insan gerçekten :)
Önemli olan sarılma şekli değil sarildiginda güven kokmasi 😋
Tabiki orası öyle ama bir erkek cevapladı mesela dedi ki belimden sarılırsa cinsel olarak bir duygu oluşur falan falan dedi. Bu yüzden diyorum kız belinden sarılmalı mı?
Yani ben boyum yetmedigi icin ayaklarımı kaldirir öyle boynundan sarilirdim oda belimden sarilirdi
En güzeli o zaten ;) Bu arada benim boyum erkek arkadasımdan uzun :D
Ahaha valla tuhaf oluyodur ama manken gibi kizsindir bu da hosuna gidiyor dur
Evet tuhat oluyor o sarılırken istemsiz bir sekılde ayağını falan kaldırıyor benimde o an cidden gülesim gelmiyor değil. Aslında ayağını kaldırmasına gerekte yok yetişebiliyor ama nedn öyle yapıyor anlamıyorum :D
☺ aman sevinde bırak kaldirsin ayagini yeterki mutlu olun o kisa kalmamak icin öyle yapıyordur 😊😊
Bence de :D bu arada bir sonraki buluşmada ilk ben sarılmak istiyorum o adım atmadan bunu nasıl yapmalıyım hiçbir sey demeden mi sarılmam gerekiyor tecrübeli gibisin konusmak iyi oldu
Bisey dicem de o zaten ne dicene odaklanir o ara ilk sen saril zaten bir sasirir sonra da o sarılır 😇
sanki böyle yüreğine sokarmış gibi yüreğinin nerede olduğunu bilmeyerek kısacası önce sevmeli sonra sarılmalı gerisi fantazi olur
Haklısın önce sevmek önemli tabiki de ama hani kız kısa olur falan erkeğin tam göğüsüne gelir kafası işte o olmuyor bizde ben uzunum ondan :D
sevmek sarılmak ikisi ayrı dünya diyosun haklısın tabi fakat hiç sevdiğine sarıldığını getirdinmi aklına inanki ne mesafe nede başka birşey umurun olmuyor tıpkı annelerimiz gibi biri sorsa annen nasıl diye hep aynıdır dünya tatlısı çünkü onu seviyosundur güzelmiş çirkimiş hepsi teferruat sevgi böyle birşey çapak barındırmaz uzun oldu ama :D ancak anlatabildim :D
Ne demek istediğini çok iyi anladım kardeşim çok sağol sende tecrübeli gibisin öyle hissettim bir soru sormak istiyorum o yüzden bir sonraki buluşmada ilk ben sarılmak istiyorum o adım atmadan bunu nasıl yapmalıyım hiçbir sey demeden mi sarılmam gerekiyor ilk nasıl sarılcağımı gerçekten bilmiyorum
inanki bu sorunun cevabını kimse veremez sadece tahmin eder sevgi sınav değildir gerçektir o an öyle hissedersinki sen bile inanamassın bir bakarsın canı canına değmiş asıl mesele ondan sonrası umarım öyle bir seversinki gözün bakarken kırpılmak bilmez ve en az ssevgin kadar karşılık bulursun. hayat her zaman bir rivayet anlatılır bizde inanırız ya da inanmayız senin hayatında inanılmayacak kadar sevgi dolu ve mutluluk için nefes alan bir döngüye girer umarım hayatında başarılar kardeşim
Eyvallah kardeşim çok sağol inşallah seninde hersey gönlünce olur allah hep gönlüne göre versinbu dediklerini de unutmam kolay kolay çok sağol :)
Cevap
3Cevap
O benim kafama sarılcak, ben de bacaklarımla onun bacaklarına. Nası?
bence erkek belden sarilmali
Kalbim kalbine değain farketmez
Aynen öyle ama ben soruyorum bu soruyu özellikle çünkü benim boyum erkek arkadaşımdan uzun
baska birisi kız benim belimden sarılırsa cinsel olarak duygu hissederim falan dedi bu hepiniz için geçerli mi?
Çok haklısın seni bu konularda tecrübeli gördüm ya da öyle hissetim bilmiyorum ama bir soru sormak istiyorum bu yüzden bir sonraki buluşmada ilk ben sarılmak istiyorum o adım atmadan bunu nasıl yapmalıyım hiçbir sey demeden mi sarılmam gerekiyor ilk nasıl sarılcağımı gerçekten bilmiyorum
Gerçekten çok sağol çok yardımcı oldun bu dediklerini uygulicam :) başka önermek istediğin bir sey varsa söyle
neden ters tepki versinki?
belimden tutsa
Göğüs göğüse değmeli
Ama boy farkı olduğu zaman olmuyor ki o?
Hayır ya kiz kiza olsun ki sarildiklarinda basi kalbine yakin gelsin 😇
@Lavinialar ama malesef ki benim boyum ondan uzun :/
Olsun ya sende manken gibisin kıymetini bilsin 😘
@Lavinialar biz sarılırken o istemsiz bir sekılde ayağını falan kaldırıyor benimde o an cidden gülesim gelmiyor değil. Aslında ayağını kaldırmasına gerekte yok yetişebiliyor ama nedn öyle yapıyor anlamıyorum :D bu arada çok sağol düşüncen için :*
Ne demek 😇😇😇
Sırttan ben belinden veya kalçasından tutarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar