Kız arkadaşım beni takmıyor ilgilenmiyor?

Iyi akşamlar, 8 aylık bir ilişkinin içindeyim gayet hayatım dan mutlu bir şekilde işime gidiyorum evime gelip vakit geçiriyorum vs. ilk aylar da ilişkim çok güzel ilerliyordu kademe kademe aştık herşeyi ve hızlı gelişti olaylar ailesi ile tanıştım oda benim ki ile ama son 2 ayda değişiklik fark ettim, Beni takmıyor, ilgilenmiyor, hal hatır sormuyor yani arasam ilgisiz aramasam vurdum duymaz. kıskanç biri olduğum için sahiplendiğim kadını alıp karşıma ona "Artık benimle ilgilenmiyor ve takmıyorsun" dedim birde üstüne seni kıskanıyorum beni arkadaşların dan samimi olduğun dostların dan daha üstün gördüğün için kıskanıyorum dedim özür diledi ve fark etmediğini söyledi sonra 1 ay geçti 1 hafta önce 2 tane kız [arkadaşım] ile denize gidebilir miyim dedim seni merak ediyorlar muhabbet falan ederiz dediler söyledim gelemiyeceğini ama istersem gidebileceğimi söyledi peki dedim 2 gün sonra telefon dan aradı o anda iş yerinde idim telefonu masaya bıraktım iş arkadaşım açtı kendisi 3 yaş büyük benden bana hanımın aradı seni merak etmiş dedi geri döndüm hiç kıskanmadı neden böyle biri oldu?
Kız arkadaşım beni takmıyor ilgilenmiyor?