Burdan devam edelim soruyu görenler 👅👅
Size yapılması mi sizin yapmanız mi hangisi zevkli olan?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer oğlum olan var olmayan var ballandırıp anlatıyorsun bide azcık düşünceli olun be kestirmeden yazsana örneğin;sevgilimle nişanlanmadan önce ilişkiye girdik bana bakışı değişmişmidir diye sorsan olmuyor mu yani? olanı olmayanı da düşünelim lütfen
İlişkiye girmedik iyi oku sadece sevişme oldu ki onu artık millet otobüs duraklarinda cafelerde yapiyo biz otel odasının ambiansina kapilipta yaptık çok ozeldi yani bizimkisi
vay be 5 kez seviştiniz okey sevişmenin her bitişini merak ettim boşalmadan sevişmeyi sonlandırabildiniz demek bravo size
bide bişey soracağım ya şu gittiğin otelin adını bir söylesen hani sevgiliyle gidilipte sıkıntı çıkarmayan bir otel arayışım varda bu ara lütfen nerdeymiş nereymiş söylermisin
Oteli aradığında nisanlimla veya sozlumle geliyorum sıkıntı olur mu de zaten çoğu kabul ediyo
teşekkür ederim bu iyi haber miş peki oda nasıl tutulabilir oda ayrıntıları nedir yani iki odamı tutalım sence tek oda mı?
Çift kişilik tek oda tutun hiç bişey olmuyo odaya hiç öyle ayrı ayrı giriş falan da yapmayın zaten gayet normal karsilaniyo ama nisanlim veya sozlum demeyi unutma en azından kız kendini kötü hissetmesin
kimlik olayını nasıl aştınız?
Kayit yaparken tabiki ikimizin kimliğiyle kayıt yaptırdık ama 18den büyükse iki tarafta hiç bişey olmuyo
teşekkürler faydası olacak bilgiler paylaştın sağol
Kaşar diyor olabilir, benden öncekilerle de sevişmiş ama vermememiş demkki diyordur. Değişirmi bilmem, seviyorsa değişmez...
O benim ilk sevgilim oda biliyo ilk sevişmeyi bırak ilk elimi tutan da o yani
unut onu simdiden belki de lur ama oyle olanda var terkedilende sana yalan soyleyip soylememesine bagli
Ne gibi yalan pardon
evlilik vaadi
Cevap
16Cevap
değişmemiştir muhtemelen ama değişirse de onun ayıbı olur senin değil
Bişey soracaktım bende sana madem yaşadın bütün bunları
Görmedim ki bana o ani hemen ilk sevismede yasatmadigi içinde mutluyum
Tabiki değişmiş Nisan falanda olmaz bu saatten sonra boşa heveslenme
artık her gün seni ister bırakmaz ama sevilme sadece yetmez daha fazlasını vermelisin
bağlanmış olabilir sevismeden dolayi. evlilik seviyesinde sevgi var mi aranizda o tartışılır.
değişmişse sen düsün :D
Degismez sen degiscekmisin onu bir düşün.
sevgilin çok şanslı biriymiş, kız seni alan yaşadı
Neden öyle dedin
sevgilinle birlikte olacak kadar çok sevmişsin onun için umarım böyle devam eder
Umrumda değil, evet k. aşar olduğunu düşünüyordur.
keşke nişandan sonra sevişseydin
Aslında hiç böyle bişey olcagi aklımdan geçmezdi ben onu öpmeye oda benim bacagima bile ellese utaniyodu ama sarılıp yatarken birden olan oldu
aynı odaya gir sarıl yat hemde otelde.. neyse olan olmuş tadını çıkar
ALLAH Akıl fikir versin hanımefendi
Inşaallah değişmez..
yarın ya da öbürgün yol verir. mk kızı
Bekleyelim görelim
yapıştırmadı mı?
Hayır sadece sevistik bırak bozmayı anal bile olmadı 😏
sevişmekte güzel yaaa.
Kusucam sus
degismemistir
Inşallah değişmemiştir ogunle ilgili bişey demeyede çok utanıyorum
ogunun tekrarini istedi mi?
Hayır tabiki
tavirlari degisti mi?
Hayır ama çok ilginç ki ondan öncede çook yakındı ilgiliydi ama artık aramızda ki hisler daha kuvvetli buni hissedebiliyorum
tamam o zaman sorun yok
Inşallah öyle olur
kac gun oldu
Daha 4 gün geçti üstünden
daha yeni yakinda cagirir seni o
Derken
yakin zamanda tekrar pekistirirsiniz
Bozdu mu?
Bilmem Düşünmeliyim.
İçine aldın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar