Ağır başlı, oturaklı bir kadın, bir birey olduğunun farkında, karakteri oturmuş bir kadın tercihimdir. Tabi ki bu kasıntı, gülümsemeyen, ara ara şirinlik yapmayan bir kadın anlamına gelmiyor. Nerede ne yapacağını bilmeli. Ağır başlı bir kadının o asil bir tebesdümü, yeri geldiğinde kahkahası dahi özeldir, karşısındakine iyi hissettirir. Kadın dediğin o kafınlığını, zerafetini, hassaslığını hissettirmeli. Ukalalığını değil. Ve her saniye sevgi pıtırcığı misali gezmenin de alemi yok.
Çocuklarla uğraşacak kadar zamana sahip değilim ki zaten hiç hoşlanmıyorum da.
Kadın gibi kadın olmalı, kadına yakışır davranmalı.
@duimluatra ikizler ile de tatlı tartışmalar yaşayıp anlaşilir herhalde. Ablam ikizler, eniştem boğadır. Maşallah hep öyleler. :D İkizler beni ürkütüyor nedense. Sabit bir yapım var. İkizlerin sağı, solu belli olmuyor. Net insanları severim. Değişken yapıdan ziyade. Kaderde ikizler varsa değerlendirmeye alırdım. :D
Çocuk ruhu olmalı, bende olmadığı için gerekli yani tamamlamalı. Ki bu gerektiği yerlerde ciddiyetini takınmayacağı anlamı taşımıyor, aynı zamanda bunun da bilincinde olmalı. Biraz psikopatlık, biraz da ruh hastalığı arıyorum.
Eskiden olsa.. çocuk ruhlu insanları daha samimi ve matrak bulurdum ama; artık öyle olanların tavırlarına tahammül edemiyorum. Daha ağır başlı ve nerede, nasıl olması gerekiyorsa öyle olanlar daha çok tercih ettiğim ilişki kriterleri oluyor.
Olgun sevgili, arkadaş, dost vs çevremdeki herkes olgun olmalı. Saçma sapan hareketleri olmamalı. Özellikle de geçmişte yaşananları ısıtıp ısıtıp önüme getirmemeli.
Açıkçası ben genelde ciddi ve sert birisiyim oturaklı birini isterdim hep şimdiye kadar ama son zamanlarda benim taş gibi olan kalbimi yumuşatacak birine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
En İyi Cevaplar