Fransiz kiz arkadas?

Merhaba arkadaslar,
Konuya hizli girmek istiyorum Ben Omegle uzerinden tanistim , sosyal medya adini felan sordum , baya bir konustuk sonra benden hoslandigini soyledi ben de garip bir seyler hissettim cunku I'll defa but kiz bana hoslandigini soyledi bende beni gorse soylemezdi diye espri yaptim kendimce
Neyse ingilizce konusuyoruz hem gelisiyor yabanci dilimiz bir yandan , kizin ateist oldugunu ogrendim ve hayal kirikligina ugradim oyle guzel ve zeki bir kizin ateist olduguna sasirdim demicem aslinda cunku musluman cocuklardan annesi babasi musluman oldugu icin musluman olup sonra ateist olanlar var.
Ve Peygamberimiz de musluman olmayanlari
Musluman degil deyip bosverseydi belkide musluman olamiyacaktik.
Deyip bir sans verdim bize ve 1 ay sonra kiz ayrilmak istedigini baska biri oldugunu soyledi uzuldum tabi kiz arkadas kalabiliriz dedi bende tamam bro dedim ve 1 ay daha gecti uzerinden
Tabi ben takip ten felan ciktim.
Dediki naber felan ,
Bende iyi felan Hal hatir sorduk belliki cocuktan
Ayrilmis ayrilmasa yasmazdi bende onu ozledigimi soyledim dayanamadim yani 1 aydir konusmuyoruz webcamdan her aksam konustugum kiz sonucta Mal Mal gulusmelirimizin hatirina sans verdim bize ve o da beni ozledigini soyledi ve pisman olmus a benziyordu ya fransizlar cok garip insanlar ama romantizm konusunda cok iyiler
Almanyaya gidicem universite icin kizda fransanin dogusunda Ben ise almanyanin guney batisindayim tam sinirdayiz 140 kilometre olucak aramizda on musluman yapmayi dusunuyorum kizcagaz Allah askini ve korkusunu tatsinki beni oyle sevsin bu yaziyi neden yazdigimi bilmiyorum, ama onu gercekten seviyorum sanirim.
Fransiz kiz arkadas?