Sevgilimin annesi beni tanıdığı halde başka kız hakkında oğlum bunu sana alicam demis. ayrıntılar aşağıda lütfen yardımcı olun?

yarım senelik bir beraberliğimiz var çok iyi anlaşıyoruz. ailesiyle tanıştım benim ailem onu biliyor. onlar Karadenizli kapalı ve evcimen ve kalabalık bir aileler benim ise annem babam ayrı. ben ise biraz daha sosyal biriyim açığım kendime bakmayı seviyorum bir diğer tabir ile biraz süslüyüm. tanistigimizda da aldığım izlenim beni sevdiler evde sürekli bahsediyorlar diyor. geçen gun biri beni ekledi onun tanidiklarindan diye kim olduğunu sordum çocuğa tanımıyorum dedi. kız baya cici duruyordu mesaj attı konuştuk falan. çocukta kızın uzaktan bı tanıdıkları olduğunu söyledi aynı memlekettenmis kız kapalı ailesi gayet düzgün. kızda fototafima yorum atmış. sevgilimde kızdı falan neden atiyormus yorum tanımıyor seni ben bile tanımıyorum fazla diye. annesini sormus bu kız neyin nesi diyor. annesi de Onu Sana Alicam demiş. sevgilim de bunu bana söyledi bende bişey demedim ama çok üzüldüm. ne diyim ne tepki veriyim bilmiyorum. gücüme gitti çok
Sevgilimin annesi beni tanıdığı halde başka kız hakkında oğlum bunu sana alicam demis. ayrıntılar aşağıda lütfen yardımcı olun?