Birine bağlanamamak? Yalnız mutlu olmak? Sevgiliye ihtiyaç duymamak? Sevgiden korkmak? Sevmekten ve sevilmekten korkmak?

19 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Hep korktum birilerinin benden hoşlanmasından, birilerinden hoşlanmaktan. Hoşlandığım oldu ama adım atmaya korktum desem daha doğru. Sorumluluk alamamak diyorum şu sıralar buna. Önceden birinin benden hoşlandığını anladığımda mide bulantısı, korku, sıcak basma gibi şeyler yaşıyordum. Artık kalmadı gibi bir şey ama yine de olabilir korkusuyla ve kendime güvensizliğimle hala adım atamıyorum. Çünkü fark ettim ki alışmışım bu halime. Yalnızlığa. Saçma geliyor şu an birileriyle sevgili olmak. Hani vakit geçirecek, eğlenecek birileri arıyorum sadece ama karşıdaki ilişkiyi başka yöne çekmeye başlayınca yine kaçıyorum. Sevgili demem için aşık olmam gerekiyor diyelim. Yok mu beni anlayan birileri arkadaşlarrrr ne kadar anlatabildim durumu hiç bilmiyorum..
Birine bağlanamamak? Yalnız mutlu olmak? Sevgiliye ihtiyaç duymamak? Sevgiden korkmak? Sevmekten ve sevilmekten korkmak?