dur sana ihtiyacım var deseydin eğer
kalsaydı bu sözü duyduğunda
ne değişirdi hayatında..
ya da sen kalsaydın gitme dur dediğinde..
değişir miydi bir şeyler hayatında?
yoksa aynı mı kalırdı her şey

Gitmeyi ve bitmeyi göze aldıysa eğer kişiyi yolundan hiçbir şey döndürmez bana göre...
Vazgeçse de gidişinin ardından yaratacağı enkazı daha da dibe batırmak içindir.
Belki değişmiş rolü yapacak ama gün gelecek verilen emeklerin hepsini tek bir darbesiyle yıkacak çünkü bir kere göze almış gidişi, düşmüş beynine gidişler...
Bir an önce gitsin ve bitsin ki kanayacak olan yara çabuk kabuk bağlasın, eski bir sızı olarak kalsın.
Ya dursa ne olacak ya allah allah. Gitmeyi aklina koymus niye yapisayim. Giderse gitsin. Biri de ben giderken dur dese arabeskin krali misin sen der paylarim. Gitme dese biri bana agzini burnunu kirarim. Zaten sabirli bir insanim, gidiyorsam sebebi cizmeyi asmistir. Once cizmedeki bo ku temizlesin. Yuzu olmadan gitme diyene de acayip sinir olurum.
ihtimaller ihtimaller. giden gittiyse güle güle de. kalana da ne zaman gideceksin sıkmadı mı de. yok kalkmaya niyetin yoksa, zarifçe vedalaş ve git. sonra da dönme.
gidilicek boyuta geldiyse iliski dur demeler bosa yersiz yani
Cevap
5Cevap
Gitme dur dedim gitmedi, göndermedim. Ben gitmek istedim o da göndermedi gidemedim. İyi ki de gitmedim gitmedi. Onca emek verilmişken gitmek.. Haksızlık oluyor hem kendine hem karşındakine..
Birbiririni severken anlık hırsla bitirdiğinde kal demekte kalmakta olurdu. Ama bişeyler kopmuşsa kalınsa bile yine başlangıç noktasına geleceği için kıymeti yok uzatmaları oynamadan saygıyı yitirmeden gitmek en güzeli
gitme sana ihtiyacım var deseydi ne değişirdi. çokkk şey değişirdi
ama erkekler bunu söylemeyi bile adamlıklarına yediremiyorlar onların gururlarını. ... anladın sen
Cok biliyor onlar.
Gurur tek onlarda var ya😂
He vallahi òyleydi dimi😛
Adamsalar sevdigine gurur yapmasinlar😂
Kimseyi yolundan döndürmek istemem. bir kere karar vermiştir. Kafasına koymuştur.. Dönse değişen bişeyler olabilir ama asla eskisi gibi olmaz ki. Bazen gitmek en doğrusu
Gidecek olanın önünde dağ olsan önünde duramıyorsun.. Aklına bir defa gitmeler düşünce kalsa da olmuyor zaten.. O yüzden bırakalım gidecek olan gitsin.
Sana ihtiyacım var diyeni bırakıp gidemem zaten ama gidene de diyemem ki o sorumluluğu yüklemem. en fazla gitmeni istemiyorum derim, gitmeyi kafasına koymuş birinin bedeni yanınızda olsa ne ki.
''Gitme'' dese gitmezdim. Ama ben ona ''gitme'' dedim, gitti... ''Gitme'' deseydi evlenirdim. Bu yüzden değişecek olan şey de birbirimizin olacak olmamız olurdu.
degismez, gitme desen kalsa bile, o gitmeyisi hep aklinda kalacak hep gitmek isteyecek, kalan ose zamanla gitmemenin pişmanligini yaşayacak
Hiç bir şey değişmiyor. Her şey tekrar başa sarıyor ve tekrar aynı olayları yaşıyorsun. Sonra ne mi oluyor? Yoruluyorsun ve artık mutlu olamıyorsun
Gitmesin diye herşeyi yaptım, ama olmuyor gideceği varsa bağlasan durmaz gitti ve at gibi gidip it gibide gelmek istedi ben kabul etmedim
Giden unutmayi kalan vazgecmeyi bilmeli eger konu gitmeye gelmisse o kisi coktam gitmisdir saten kalisinda bile bir varlik yoktur
Içinden gitmek geliyorsa gidene yol göstermek yakışır. kalmasi bisey değiştirmez
dur dedim durmadi. gitme dedim gitti. sonra kendi geri geldi
Gidene gitme demem defolsun gitsin şu an feci atar yaptım
Giden kişi kafasına koyduysa gider, gitmese bile eskisi gibi olmaz.
Isin õzü
Seviyorsan gurur yapmaya hakkin yok
Git mi dedi
Gitmeyeceksin. sen benimsin benim kalacaksin diyeceksin adam olacaksin sevdigine sahip cikacaksin
Korkak tirsiklarin mutluluga hakki yok. senin bilmedigin degeri gelir baskasi bilir.
bu nasıl soru yarebbi bizi öldüresi var 😱 giden gitmiştir yapacak birşey yok geri dönmesin yeterki biçaklarim
Kimseye bir şey diyemem içimde yaşıyorum zaten her şeyi.
Gidene dur dememek lazım.
Gidenlerin gittiği iyi olmuş, hepsine teşekkürler.
Dur diyecek durumsa durmaz zaten kendisi dursa da aklı burada durmaz
Birbirimizin hayatından gitmemiz gerekiyordu bu şekilde bitmesi üzücü ama doğrusu bu hani şarkıda diyor ya ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
bilemiyorum sartlara duruma bagli.
gitme demem ki
gitme dedim gitti it
Hiç birşey
Hiçbir şey
Gidene dur demem
Gidene kapı açık
Beynim yandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar