İşinizi bıraktınız ve işe ihtiyacınız var. Eski sevgiliniz size bu konuda çok yardımcı olabilecek konumda. İş bulmak için eski sevgilinizden yardım ister misiniz?
bazen insanlar öyle zor duruma ve maddi sıkıntıya düşer ki herkesten yardım ister. sona gelmiştir. o an aklına gelen ve gururunu kenara bırakabileceği herkesten ister. bu kişi eski sevgilisi de olabilir. eskiyi anımsayarak ve hala ulaşılabilir olmasını düşünerek, eğer az da olsa hala konuşmaları devam ediyorsa bunu yapabilir ve normaldir. o an zaten çaresiz ve çok aciz durumdadır. Ya sizin başınıza böyle bir durum gelse nasıl tavır sergilerinin?
İşsizsiniz, eski sevgiliniz bu konuda size yardımcı olabilecek konumda. İş bulmak için eski sevgilinizden yardım ister misiniz?
4 yılımızı 3 hafta önce aramalarım ve inatlarım yüzünden heba eden birisinden nasıl isteyebilirim ki hergünüm ağlamakla sakinleştiricilerle geçti zor günümde yanımda değilken sence işsiz kalmışım çok koyar mı sanıyorsun :/
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İşsizsiniz, eski sevgiliniz bu konuda size yardımcı olabilecek konumda. İş bulmak için eski sevgilinizden yardım ister misiniz?
En İyi Cevaplar