Bir kız karşındaki erkeği görünce neden donup kalır? Düğün bittiği gün ertesi günü kuzenimin evinde beni görünce donp kaldı neden?

Öncelikle aşık olduğm kız ona karşı sevdiğimi biliyor.

Kınada, her kızlara ellerine renkli ışık dağıttılar. İşte kına tepsi geldiğinde elinde tutcaklr.
Fakat kına tepsi gelmeden önce, benim yanımdan geçip, oturduğum tarafıma, elindekini masaya attı. Sonra video çekerken piste, baktım benim oturduğum sandalyeyi oturmuş bende başka yere. Kuzenden sigara istedim kendisi gördü cakmakta olmayınca bir abiden istedim, neyseki dışarıya çıkıp arka sokakta kızlarla sigara içiyor. İyi en son bitmesine yakin annesiyle kardeşleryle kapının önüne çıktılar içerisi haliyle çok sıcak. Yine video cekiyom baktım 10dk sonra içeriye girdi içeceğni içip yengesiyle laflyor. Video cekmem bitti yanından geçerken mendil arıyorm masadan baktım yok diger masadn aldım, tam dış kapıya doğru çıkarken arkamda, kapıyı açarken tam yaklaşmışken bıraktım.

Ve Düğünde, salon dış kapın dişardayz. Tam Karşımda annesiyle kardeşleriyle. Gelin damat içeriye girerken kapıdan aynı anda girdik solda kendisi sağda ben tabi ortamızda çocuklar var öyle salona yürürken aynı olmamız ben biraz öne gittim. Sonrasıda gelin damat dansa başlamadan herkes sırayla yuvarlak şekilde dikiliyrz, baktım benim sağ tarafımın bir kişinin arkasnda, neyse ki kardeşi karşı tarafta kendisi benim sol tarafımda diklyor yine ortamızda başka birileri, iki dk durdu kardeşinin yanına gitti. Bizim masamız bir kaç masa ilerde oturuyorlr. Fakat ön masadayken en arkaya gecti yeğeniyle ilgileniyor. bir yandanda bana bakip duruyor gizlice. Sonra bu piste oynarken kendi masaları önlerindeykn, bizim masaya doğru ve en önde oturan ben, yanımdan geçerek gitti. Daha sonra yengesiyle lavaboya gitmişti, ve yengesiyle beraber bizim masaya oturdu, zaten benim yanımda oturuyordu yengesi, ben şok. Kuzen gelince yengesindn birşey isteyp gitti, tabi yalniz kalınca bir an yan yana olmuş oldk sonrda yengesi gelmeyince kalktı. En son piste hep beraber oynuyoruz, ben yerime geçtim oyun havası bitince bu yine bizim masadan yanımdan geçip arkadan masalarına geldi.
Güncellemeler
+1 yıl
Biliyorum çok uzun, fakat benim için çok önemli.
Daha bu düğünden öncesi iki ay önce, okuluna önüne geldim onun resminden çizim yapark paylaşmıştım ve bunu biliyordu ki ikinci kez paylaştığımda ablasına anlatıp benim ablama arayıp şikayet etti işte o çizimi kaldırmamı filan diye.
Üstelik benim ona adım atmam sebebsizde değidi, 5ay boynca benim paylaştığım şiirlere sözlere göre karşılık cvp veriyordu, bu yüzden yanina gittim. Bana 100metre yakininda bile görmeyecm diyen kız düğünde bunları yaptı
Bir kız karşındaki erkeği görünce neden donup kalır? Düğün bittiği gün ertesi günü kuzenimin evinde beni görünce donp kaldı neden?