Doktor taciz etti !!! Ne yapacağım?

Olayı başından anlatıyorum. Ben hastanede stajyerim bölüm uzmanlarımız var onların da asistanları var asistan doktor biz bu doktorlarla bağlantılı çalışıyoruz. Ben onlarla iş dışında bir şey konuşmayan gayet mesafeli biriyim diğer stajyerlerin aksine, yani bir bahane bulup odalarına gitmiyorum sürekli. İçlerinden bir doktor benimle iş dışında konu açıp sohbet etmek istiyordu, nasıl desem diğerlerinden daha yakın davranıyordu bana. Günlük elbise, etek giyen biriyim, öyle giyindiğim bir gün odaya gelip beni gördü sonra bana bakmadan maşallah diyelim nazar değmesin falan deyip gitti. Başka bir gün odaya geldi yine iş konuşuyorduk çocuk sağlığı hakkında sonra bana birden ''çocuk nasıl yapılıyor biliyor musun'' diye sordu ben ne diyeceğimi bilemedim direk hayır dedim ben sana öğreteyim deyip anlattı bilimsel şekilde işte yumurta sperm falan diye. Ben bunları en son birleştirdim konduramıyordum o doktora olaydan sonra oturdu kafamda hepsi. İşte o gün; benim odaya geldi yine şu hastanın dosyasını bulup odama gel dedi ben de tamam hocam deyip dosyayla birlikte gittim, benim amacım dosyayı verip çıkmak tam dosyayı bırakırken otur lütfen dedi öğle arasında pek kimse yoktu onun odasındaydık sonra bir projeyle ilgili çalışıyorum fikir verir misin diye bilgisayarın yanına gelmemi istedi yan yana oturduk ben pc ye bakarken bana eteğime falan baktığını farkedip ben gitsem iyi olacak dedim kalktım beni elimden tutup kendine çekti ve öptü bacaklarımı okşamaya başladı ittirmeye çalıştım çok güçlüydü eteğimi açmaya çalıştı ben de malum yere tekme atıp kaçtım sonra da hastayım dedim 3 gündür hastaneye gitmiyorum ailem de hastayım sanıyor napıcam ben tekrar nasıl gidicem o hastaneye çok utanıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben bir kitap yazıyorum karakterin başına geliyor bunlar bunu kendim üzerinden anlattım. Tepkilerin nasıl olduğunu görmek için de burada paylaştım gerçekten yardımcı bir millete sahibiz elimden bir şey gelirse yapmak isterim diyen bile oldu buna sevindim. Asabınızı daha fazla bozmadan açıklamak istedim, bana kızabilirsiniz hatta küfür edersiniz belki içinizden ama çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim ayrıca hepinizden tek tek özür dilerim nolur kabul edin..
Doktor taciz etti !!! Ne yapacağım?