Aşk İlişkileri Birinin senden sıkıldığını nasıl anlarsın? ManyakHerif5 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela sevgilinizden sıkıldınız ama bunu cümleler veya davranışlar da belirtmek isterseniz nasıl yaparsınız? Birinin senden sıkıldığını nasıl anlarsın? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tevez51 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl Bende merak ediyorum Insan sevgilisin den sıkılır mı? O zaman birlikteliğin anlamı yok... 1 4 Yorumla ManyakHerif5 +1 yıl Bende anlamaya çalışıyorum 😅 Yorumla Tevez51 +1 yıl Bende abi anlamıyorum kızlar ilk 2 ay çook güzel ilgi ve sevgi gösteriyor sonra sanki kira borcunu almış ev sahibi gibi ortalıkta görünmüyor arasan ilgili değil aramasan hal hatır sormaz. Yorumla ManyakHerif5 +1 yıl Lan abi soruyorum bir hatam varsa söyle soguduysan söyle verdiği tepki şu " kisi kendinden bilir yoksa sen mi sogudun" bir cacık anlamadm Yorumla Tevez51 +1 yıl 😂😂😂 diyeydin soğusaydım şu an sana mesaj niye atayım Yorumla
Jüjjüli Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl Konusmak istememek mesela. Bir kacis sinyalidir. Hem de kirmizisindan.! 1 0 Yorumla
BlondeCat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Öflerim sürekli, ilgilenmem başka alanlara yönelirim 1 3 Yorumla ManyakHerif5 +1 yıl mesela Yorumla BlondeCat +1 yıl Mesela onunla ilgilenmek yerine aileme ayırırım o vakti, derslere veya filmlere falan ayırırım Yorumla ManyakHerif5 +1 yıl Çok sağol Yorumla
Mila_Gros Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Sürekli anladım yazıyorsa 1 1 Yorumla Mila_Gros +1 yıl sağol Yorumla
maykılsikkofiyıld Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl belli eder zaten extra bişey yapmaya gerek yok 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. ''Çok sıkıcısın'' 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar