İçimden hep 'bu hiç bana göre değil. Ona ilgi duymam bile' dediklerime karşı daha sonradan bir şeyler hissetmişimdir. Galiba ona ilgi besleyecegimi fark ediyorum ama kendime bunu itiraf etmek yerine sadece kendimi kandırarak icimde bir süre daha saklıyorum. Durumum vahim yani. Kendimden korkarak yaşıyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
okul hayatım boyunca birbirimizden nefret ederdik gıcıklık falan aradan yıllar geçti unuttuk birbirimizi sonra sonuç bir kaç ay sevgili olduk ayrıldık o arada dedi ki bana ben o zamanlar senden hoşlandığımı belli etmemek için gıcık davranıyordum şaşırmıştım gerçi şimdi hala gıcık kendisi
bu hayatta her insanın başına gelebilir. sebebi ise insanları yeterince tanımamak ve önyargılardan kaynaklanır. dost dediğin kimseye çok güvenme olur ki ileri de bir şey olur düşmanın olur. kimseye de çok aşırı kin ve düşmanlık besleme olur ki ileri de bir şey olur dostun olur.
Önceden peşimde çok koşan bir kızın evrim geçirip çok güzel olması şaşırtmıştı beni. Ama o kadar soğuttu ki kendinden isterse dünyanın en güzel kızı olsun yine çıkmazdım.
Açıkçası olmadı, genellikle hislerimde yanılmam, bastaki fikirlerim kolay değişmez, abi dediğim birine zaman gecsede aşık olamam ama şu var ne kadar sevmesemde cinsiyet farketmez taktir ettiğim bir huyu vs olabilir
Ilk okulda bizim sinifta bir kiz vardi cirkinlik abidesi yillar sonra gordum taniyamadim kizin pesinden cok kostum ama busefer o yuz vermedi hakli olarak
benim arkadaşlarım sevdiğim çocuğu çok beğenirlerdi fakat ben hep dalga gecerdim falan sonra çıktık 3 yıl bekledim yani ama gelmedi. iyi ki de gelmedi Şu an başkası var ve anladım ki o kadar da aşık değilmişim
En İyi Cevaplar