İlk zamanlarda önem vermesine rağmen sonrasında aksaklık oluşmuşsa, Çoğu zaman eşiniz ya da sevgiliniz tanışma yıldönümü, evlilik yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü gibi birçok özel günü önemsemiyorsa, özen göstermiyorsa ya da hatırlamıyorsa 'amaan ne gereği var şimdi' cevabını veriyorsa sizin için sorun teşkil eder mi? sizce ilişkinin bitmesine neden olan bir etken olabilir mi? Her unuttuğunda affeder misiniz?
Sevgilinizin veya eşinizin özel günleri pek önemsememesi sizin için sorun mudur?
sabah bir arkadaş bahsetmişti sevgilim öyle büyük hediyeler almaz bana ama hasta olduğumu öğrenince beni bir aktara sokup pekmez filan almıştı çok hoşuma gitmişti bunu diğer arkadaşlarıma söyledim çok vsroşca dediler dedi. Kimisi yıl dönümünde arkadaşına hava atmak için birşeyler istiyor ya da sadece bir gün hatrlanmak istiyor, kimiside sağlığını senden daha fazla önemsiyor.. herkesin tercihi farklı bişey demiyorum örnekler ortada
Ben zaten evlilik yıldönümü yok işte tanışma dönümü vs gibi yıldönümlerini pek önemsemem banane ya hatta sevgililer günü çok saçma gelir bana hayır yani neden cümle alemle aynı gün sevgilimle eşimle kutluyorum o günü ne saçma aman ne çok yazdım işte tek önemsediğim gün doğumgünüm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
işin ilginci özel günleri hatırlamam ama hayatım da ki insanlar da bunu sorun etmez alıştılar heralde özel günler manasız benim için kırılan oluyordur belki ama yapacak birşey yok hayatta önemli günlerden daha ciddi meseleler var
Sorun olur. Odun gibi birini istemem karsimda. Az da olsa detaylari gözden kacirmamasi ilgimi ceker tabiki , benimle ne kadar ilgiliymis der mutlu olurum. Ama işin önemli kısmı once öyle birini bulmak tabi 😊
Hiç kutlamıyoruz özel gün önceden ben kutlardım hazırlık yapardım karşılık görmeyince bende bıraktım sadece doğum günlerinde istisnai bir şekilde kutladığımız oluyor 8 gün sonra doğum günüm ve yine kutlamayacak biliyorum...
Açıkçası ben affetmem. Benim en çok önemsediğim konulardan biri özel günler Benim önemsediğim bir konu umrunda olmayacak kadar umarsız bir insan benim sevgilim olacaksa aman kalsın
En İyi Cevaplar