Sizce artıları ve eksileri nelerdir ?
yorum yapan herkese şimdiden çok tesekkür ederim ..
yorum yapan herkese şimdiden çok tesekkür ederim ..
Şu an sana onlar mantıklı geliyor. Ama ileride keşke dememek için bence uzak dur. Mesela ben kendimden küçüklere ilgi duyuyorum 2 3 yas 30 yasıma geldiğimde bu 20 yaşındakı biriyle cıkmam anormal karşılanıcaksa tam tersi durumu normallestırmemek lazım en azından kadın erkek esitlıgı olması için
Cok fazla diil bence erkekler geç olgunlaşıyo sonucta
26 yaşındaki bir adam 18 yaşındaki bir kızı öpüp koklama dışında başka bişey için çıkmaz çünkü sen daha toysun cahilsin o da senin ona olan sevgini alacak ve bunun için kullanacak akıllanın artık kızlar aşın kendinizi artık bir anlayın
baska seyler ?
Bende maksimum 10 yaş farkın normal olabileceğini ama öyle de olsa kızın en az 20 olmasını savunurdum Bir gün birine tutuldum kahve içmeye davet ettim geldi sohbetin ortasında yaş sorduk o 18 ben 20-21 sanıyordum ben ise 26 o beni 21 sanmış biraz afalladık ama güzel bitirdik günü. bir kaç gün ikimizde durumu benimsemeye baktık sonrası mükemmel bi çift olduk dediğin gibi cinsellik falan üzerine de değil. elbette sende haklısın ama her ilişki öyle değil kaç yaşında olursanız olun dikkatli olmak en iyisi tabi hayat deneyiminiz ne kadar az ise kanmak kolay olabiliyor
kizim bunlarin bakma sen kuskun yoksa adamdan ikinizde ciddiyseniz yasin onemi yok,senin yasitlarindan belkide kat cok sevemezmi yasi buyuk diye,hep akil yasta degil baska diye buyutuluruz bide
ben 18 yasında olmama ragmen genelde herkes olgun göründüğümü söyler.. fiziksel veya kafa olarak .. evet ciddiyiz.. yorumunuz için tesekkür ederim :))
mesela kendimden bahsedeyim sana ynai bazilarimiz boyleyiz,ben kendi yasitlarimla anlasamazdim pek kafa anlayislari cocuksu gelirdi benim anlayisimda buyuklerinki gibiydi gayet efendi ciddi sohbetlerimiz olurdu, yasitlarim herseye cocouksa cevap verdikleri icin buyuk kadinlar tercihimdi
bende aynı seyi erkekler için düşünüyorum :)
Cevap
18Cevap
bende 26 yaşında evlendim eşim 18 yaşında idi belli bir süre sıkıntı oluyor büyük olarak erkek idareci oluyor genellikle şu anda bir sıkıntım yok 8 yıllık evliyim
Sıkıntı oluyor derken ? biraz acarsanız sevinirim :)
18 yaş malesef çocuk denilebilecek bir yaş dolayısıyla çocukça davranışlar mesela eşimin yanında teyzem beni öptü vay efendim teyzen benim yanımda seni nasıl öper gibi
ama bu bayagı basitçeymiş .. tesekkür ederim yorum için..
dahasıda var annenimi çok seviyorsun benimi, kız kardeşinimi çok seviyorsun benimi gibi tabi tanıştığımızda 16 yaşında idi daha çok o zamanlarda idi yaş ilerledikçe düzeliyor
Ben bu tür seylere takacak birisi değilim.. hele ki sevgilim bir ünlüyse ! :D
Yorum için tesekkür ederim :))
ünsüz olursamı takılıyorsun
hayır bu anlamda söylemedim .. yani demek istediğim ünlü oldugunda cevresinde daha fazla kızlar oluyor bu yüzden..
rica ederim
ben 26 yım , 18 lik kızın tribini derdini tasasını çekemem, ha çok param vardır evimde çocuklara baksın diye alabilirim kızı =)
Diğer kızlar gibi değilim..
kendini olgun hissetmen önemli değil, çocukluktan kurtulma yaşı en az 20 dir.
18 yaşındaki kızı anlarsın belki ama yaptıkları çocuksu gelebilir ve bu sorunlar çıkarır. Tek sorun bu bana göre.
Ben de 18 yaşındayım. Kişiden kişiye değişebiliyor sanırım o.
Bunların hepsi sex..
Adamda liseli fantazisi varmış demek.
çok fazla. sen daha çocuksun ve daha çok değişeceksin.
bi laf var erkeğin büyüğü kadının küçüğü diye bence daha iyi
çok gibi fakat daha küçüksün ilerde çok kişiyle tanışabilirsin
sen katılınca ben de katıldım şimdi:)
valla cok sorun oluyor kiskanclik gencsin ya habire karisiyor... ve bir zamandan sonra hep kavga ediyorsunuz bu konu yüzünde..
daha çocuksun be güzel kardeşim sübyancının tekiyle berabersin. artıları sadece ona, eksileri de sadece sana :)
Teşekkürler ama çok eski bir soruymuş bu
Ne kadar güzel söyledin, haklısın yani soru eski de olsa soranın kafasına bir kere daha dank etsin.
Şiir gibi konuştun mübarek 😄 senin de bir derdin var gibi sitemkarsın ama hadi hayırlısı :D
Maşallah maşallah anlat hadi 😄
Hahaha tamamdır sorun değil. Keyifli sohbet için teşekkürler, hoşça kal.
çok fazla yaş farkı bence aranızda resmen çağ farkı var
Sen olgunsan çokta sorun değil.
sevdikten sonra sorun yok
İleriye dönük düşünüyorsan çok iyi.
Oha diyorum başka da bir şey demiyorum.
fazla be kendine denk birini bul
yaşıtını bulsan daha iyi olmazmı sence
Seviyorsan artısı da eksisi de sana .
Evet 8 yaş farkı çok
Babana söyleyeceğim Abi'n yolda geliyor
Sevdiğinden eminsen devam
olmaz olmaz deme olabilir olabilir yani