Ne yapsam olmuyor, yakamdan bir türlü düsmüyor!

Yaklaşık 6 yıldır evliyim 5 yaşında bir kızım var ama bir de 4 aylık arjantinli bir sevgilim.. arjantinli olduğunu özellikle belirtiyorum ki bayanlar gerçekten de ülkelerine göre karakter taşıyorlar yani ona benzer bir şey işte. bu kadınla birlikte olmadan önce de almanıydı italyanıydı türküydü suyuydu bunuydu hep olmuştur filörtlerim ama hiç birinden saklamadım evli olduğumu arjantinliden de saklamadım, eşim ve kızım 1 aydır türkiyede izindeler normalinde hiç yapmıyacağım bir şeyi yaptım bu kadını bir kaç sefer evime getirdim normalinde o da yanlız yaşıyor ama görmek istemişti evimi o zaman ondan hoşlandığım için de sakınca görmediydim ama şimdi eşim gelecek ve ben bu kadından ayrılmak istiyorum hem artık soğudum da saten ama bir türlü beceremiyorum bırakmıyor ve beni tehdit ediyor evimi de biliyo şimdi bi gün cat kapı gelir diye korkuyorum çünkü latin kadınların böyle huyları varmış çekinmeme gibi!

sorum şu ben nasıl kurtulaçam bu işten! belki tam çeviremedim türkçeye niyetimi ama kısaca ben bu kadından nasıl kurtulçam Allah aşkına?
Güncellemeler
+1 yıl
bende farkindayim yaptigim hatanin sizden bana beddua etmenizi yada hakaret etmenizi istemedim sadece yardim etmenizi istedim,yardim etmiyorsaniz bedduada etmeyin hakarette!surada bi yardim istedik az cok fikir verirmisiniz dedik diye babanizin samar oglani yok,öyle her akliniza estigini karsinizdakine söyleme hakkini nerden buluyorsunuz!ben bi hata yaptiysam ve bunun farkina varip size azcok bi fikir danistiysam karsiligi bu olmamali!ne bu vurun k... dercesine!
Güncellemeler
+1 yıl
adminler bu sordugum soruyu buradan silebilirlermi?eger silebilirlerse cok sevinirim cünkü konu bambaska boyutlara tasinamaya basladi ve gercektende hakaret ve beddualar hic bir insanin cekebilecegi konular degil!
Ne yapsam olmuyor, yakamdan bir türlü düsmüyor!