İlgisizliğinden ben ayrıldım. Sadece biraz daha duyarlı olsun diye hatalarını kabul etmiyor. 1 yıl oldu. Deli gibi seviyorum. Giderse çok hata yaparım. Bütün her şeyimi ona bağladım. Suçun çoğu onda. Hep ilgiyi kendisi istiyor. 1 yıldır yapmadığım kalmadı onun için. Yarın eşyalarını yollamak istiyorum. Yollama istemiyorum yazma bana artık dedi. Çok koyuyor. Durmadan yazıyorum yinede. Anlasın artık bir şeyleri diye. Ağırda konuştum hakettiğini düşünüyorum. Ayrılalı 1 hafta oldu. şu an memleketlerdeyiz. Birdaha görüşme şansımız 0 mezun oldu. Geri nasıl döner?
Edit: Sırf inattan eski sevgilime yazdım. Pişmanda oldum. Yok olmuyor ondan başkasıyla asla olamam. Deli gibi hata yapmaya başladım. O beni her şeyden engelliyor uzak tutuyordu. Ondan başkasını öpemem bile düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Napıcam bilmiyorum.
Edit: Sırf inattan eski sevgilime yazdım. Pişmanda oldum. Yok olmuyor ondan başkasıyla asla olamam. Deli gibi hata yapmaya başladım. O beni her şeyden engelliyor uzak tutuyordu. Ondan başkasını öpemem bile düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Napıcam bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer