Dayanamadım ve sonunda bir delilik yaptım

Size daha önce de bahsetmiştim, 5 aylık bir ilişkim vardı kız arkadaşım akşamları dışarı çıkmak, yakın erkek arkadaşlarıyla gezmek istiyordu sürekli. Ben ise izin vermiyordum. Çok güzel bir 5 ay geçirmemize rağmen ne onlardan ne de benden vazgeçemiyordu. Sonunda 6 gün önce ayrıldık. Günlerim geçmez oldu her akşam aklıma geliyordu ağlıyordum, evlere sığamıyordum dört duvar üstüme geliyordu. Dayanamayıp dün evine gittim. Ailesi de evdeydi. Kız uyuyormuş önce ailesiyle konuştum. Ailesi durumu anlayınca bana daha çok hak verdiler. Sonra kızı uyandırdılar. Odaya girdi ağlamaya başladı. Bana ağlayarak, artık daha rahat olduğunu, beni düşünmeye vaktinin olmadığını, arkadaşlarıyla istediği gibi görüşebileceğini söyledi. Bunları söylerken ağlıyordu. Onu bunlara izin vermeyerek çok kısıtladığını söylüyordu. Bu sene üniversite sınavına gireceklerini söyledi annesi. Ben de gireceğim. Artık zaten dışarı çıkamayacaksın dediler kıza. Daha çok ağlamaya başladı. Bana hayatından memnun olduğunu söyledi, ben de daha fazla durmamın bir manası yok o halde diyerek kalktım ve gittim. Eve gelince bana mesaj attı, yeni mi aklın başına geldi dedi, sana yalan söyledim her gün ağladım seni çok özledim ama twitterdan facebooktan hayatından beni sildin kızları ekledin falan dedi. Bunları görüp üzüleceğimi hiç mi düşünmedin dedi. Beni bırakmaman gerekirdi ben sana çok güvendim dedi, kendinden hiç ödün vermedin halbuki biraz anlayış göstersen her şey daha değişik olurdu dedi. Hangi erkek sevgilisinin yakın erkek arkadaş(!) adı altında başka erkeklerle gezmesine izin verir ki? 10 yıllık arkadaşları bile olsa. Bana 3-4 gün düşüneceğini, kafasının çok karışık olduğunu söyledi. Ben de düşünüyorum kimse yardım etmiyor. Acaba o arkadaşlarıyla dışarı çıktığında ben de mi yanında gitsem ? Yoksa artık son mu versem. Bilmiyorum ama o olmadan yapamıyorum arkadaşlar bir yardım edin nolur...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün kararını açıkladı, bensiz mutlu olduğunu, sevgiliyken onu boğduğumu söyledi. O baskıyı yaşamak istemediğini söyledi. Belki pişman olurum belki olmam bilemem ama bu sene üni. sınavına giricez bunları düşünmemek lazım dedi. Ben de senin kafa biraz geç dank ediyor umarım bu kez böyle olmaz dedim. Umarım dedi. İşin özü kız benden sıkılmış onlar bahaneymiş meğerse...
Dayanamadım ve sonunda bir delilik yaptım