Hiç dillere destan, filmlere konu olacak bir aşk yaşadınız mı? Bittikten sonra ertesi sabah kalkıp bir şey olmamış gibi kahvaltı hazırladınız mı peki? Ben kahvaltı hazırlamadım.
Hiç dillere destan, filmlere konu olacak bir aşk yaşadınız mı?
Yaşadım o zamanlar aynı sınıftaydık lise yıllarında çok iyi tanıdık birbirimizi karşılıklı aşk vardı ama kavuşamadık o zamanlar hafta sonu dersleri oluyordu ygs lys için sırf onu görmek için gidiyordum oda beni görmek için geliyordu, birşey oluyordu beni koruyup savunuyordu bir gün evcil hayvanımı kaybetmiştim ağlıyordum gözlerimin altı kıp kırmızı olmuştu okula geldim görmesinler diye kendimi toparladım bir tek o farketti sen ağladın mı dedi bende hayır dedim o anı hiç unutmam bana sevildiğimi hissettiren tek kişiydi hayatımda hiç bir kızı o kadar sevmemiştim en son mezuniyet günü beni öptü kendine iyi bak görüşürüz dedi hiç bir şey diyemedim sonra üniversite için izmire yerleştim birdaha görüşmedik başka birisi girdi hayatına galiba kendimi her gün suçluyorum bunun için
Hiç aşsık bile olmadım ama filmlere konu olacak kavgalar ettim sevgililerimle biraz değiştirilirse güzel bir çalışma çıkabilir. Senaryoların canı cehenneme
Bazılarının sevdası, kimsenin anlatacagı bir destan olmaz. ya da kimse bilmez, kimsenin ruhu bile duymaz. Hangi mq gerekçesiyle onu terk ettiğini hatırladıkça kalbin acır. Ama sabah kalkar kahvaltı da hazırlarsın, işe de gidersin, gülersin bile hatta. Destanın, kalbine gömdüğün hayallerinin enkazın da saklıdır..
Yaşadım çok güzeldi ikimiz içinde ama belli sorunlar yüzünden ayrıldık ama hissediyorum kalpler hala birdir biz birbirimizi unutamadık. Ama böyle gerekiyordu. Ayrıldıktan sonra kendime gelemedim 6 kilo verdim hiç bişey yemedim. gündüzler rol oynamama geceler ise ağlamama alıştı. Ailem arkadaşlarım çok korktu ama bir süre sonra alışıyorsun da şu kalbindeki yeri varya o hiç değişmiyor acıların üstünü kapatsanda onu ordan silemiyorsun tabii sevginin gücüne bağlı.
her günümü onun gelmesiyle gitmesiyle gecirdim cocuklu askimdi okulda sokakta bakkalda mahallede heryerde o gelir bir gülerdiya o yeterdi bana insan cenazeden kaciyor neden onun bugun dogum günü hediye alip yaninda olmam lazim
evet şu an içindeyim dillere destan bir olay yüzyıllarca söylenir eğer yarın unutacaksan dillere destan değildir sen öyle olduğunu düşünüyorsundur bilmem anlatabildimmi?
En İyi Cevaplar