çıkma teklifi yapmalımıyım?
Kız'la mesajlaşma ( yazacak bir şey bulamıyorum ) ?
çıkma teklifi yapmalımıyım?
Birak o yazsin bide ondaki onemini anlarsin. Birde konu ilerlemiyorsa zorlama kizinda cabasi gerek
Yazınca cevap veriyor ama kendisi yazmıyor tam bende böyle düşünmüştüm ancak her paylaştığımı beğenmesi kararımı değiştirdi birgün önem veriyor diğer gün vermiyor gibi
Değere bindiriyor kendini cool takil kardeşim begeniyorsa gonderilerini naz ediyor yazma bak 2 3 gun sonra illa yazar ama güncel ol paylasimlarinda
Bende bir sinirle çıkardım arkadaşlıktan sonra yeniden istek gönderdi neden çıkardın yazdı yanlışlıkla yazdım dedim geçiştirdim cool takılırsam devam edeceğini sanmıyorum ama bitmesinide istemiyorum çok kötü durumdayım ne yapsam bilmiyorum
Cool adam herzaman merak edilir ego demiyorum free olucaksin kazanirsin eminol
Teşekkürler
Seviyosan durdurma kendini ama mesafe onemli uzaktaysa kirilirsiniz
uzak değiliz ama teklif konusunda çekiniyorum
ya kabul etmezse
Çok teşekkürler sizin dediğinizi yazdım sürekli o yazıyor önemimi anladım :)
Severse kabul eder sevmezse etmez kabul etmesin kaybetcek biseyin yok duygularini ogrenmis olursun
Teşekkürler en iyi görüş
Bende tesekkur ederim
Kiz isteksiz gozukuyor. Tek tarafli yurumez onunda konusmak isteyip konu bulmasi lazim
yani konuşurken ilk başlarda oda konu buluyordu ama son zamanlarda fazla bulmuyor
Konuşmak istemiyor. Zorlama bence. Yoksa konu konuyu açardı.
Bencede :(
Cevap
0Cevap
Senin sordugun sorulara cevap veriyomuş ya o da sana soruyor mu peki sen... gibi gibi
evet soruyor
bir yere çıkalım dedim olur dedi ama çıkacağımız zmn işi çıkıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar