İlk ne zaman aşık oldunuz? Kaç yaşındaydınız o duyguyu hatırlayanınız veya tarif edebilecek olan var mıdır? Benim ki çooook küçüktendi ve sürekli onla uğraşırdım uğraşınca daha çok konuşabiliyordum çok küçüktüm eşyalarını alır vermezdim😄 küçüğüz gelip istesin diye ona bakınca en sevdiğim oyuncağımdan daha güzel tatlı bir şey görüyordum ateri falan vız gelir tırıs gider öyle garipti 😄😅
Ben olmadim asik ama bana olan oldu kiz arkadasimla oyun oynuyorduk 7yasimdaydim o zamn kiz arkadasimin bir oglan arkadasi geldi biz bir muddet kovalamaca vs oyun oynadik sonra bunlar benden uzaklastilar o sirada birseyle ilgileniyordum bende oglan geldi yanima benimle cikarmisin falan dedigi tsbi kucugum bende niye korktum bilmiyorum kalbim kut kut atmaya basladi kacmaya basladim bu pesimden kostu sonra sokak gibi biyere geldik ben yoruldum tabi bu beni koseye sıkıstırdı dudagimdan optu bende aglaya aglaya eve gitmistim 😂😂
Yaa daha cok var bunun gibi oglanin teki yerden yuksek oynadik kalcami oksadi parktaydik ben utandim birde o utanmadi birseyde diyemedim kendim utandim kucugum tabi ne bilcem birsey demedim
Tabi karşı cinsten etkilenince bir hoşlantı olunca hemen onu aşka bağlıyoruz içimizde ben küçükken 10 yaşlarında halam ın çocuğu yani kuzenime karşı bir hoşlantı hissediyordum.17-18 yaşında ise sanal oyun dünyasında benden büyük birisine aşık olmuştum aslında hak etmiyordu.
Demek istediğim aynı kişi erkek olsan seversin bana benziyor hoş insan dersin ama karşı cins olunca ve etkilenince ona aşık oluyoruz yani bu duygu aşktır evet ama bu kadar basit olunca durum kelimeyi hafife almak üzüyor beni.
Konustum, is arkadasiydik. O yonetici assistan ben calisan. Sonra bakistik. Sonra onun arkadasina sordum. Oda sevgilisi var dedi. Bende uzaklastim. Thats it.
7. Sınıftaydım, klasik yeni gelen çocuğa aşık olma safhası ama sonrasında daha ilginçli şeyler döndü o konuda 😅 5 yıl falan sürdü birde düşün nasıl bir aşk :P
En İyi Cevaplar