Kız arkadaşım buluştugumuzda ailesi öğrenecek diye korktuğu için buluşamıyoruz. Ne yapmaliyim?

dediğim gibi 1 yıllık bir ilişkimiz var ama biraz genciz yani ailesi beni bilmiyor ve sevgilimde bu durumda buluşmaya korkuyor ailesi öğrenir diye yardım edin kafam karşık bu durum yüzünden bayadır görüşmedik ve sinirlenip ona kızıyorum buluşamadığım için çok özlüyorum oda çok özlüyor ama çok da korkuyor buluşamıyor benimle
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bir arkadaşımla çıkıyorum bahanesinide uykulayamıyor çünkü annesi her an arar sorar nerdesin ne yapıyosun kimlesin diye mesela büşrayla geziyorum felan dese telefona ver bir konuşayım felan der yani anlayacağınız çok sıkı ve o kadar özledimki geçen haftalar her gün evine gider penceresinin önünde onu beklerdim hiçbir zaman çıkmadı bende gitmedim daha fazla

Güncellemeler
+1 yıl
çıkmadı derkende yanlış anlamayın aşşağıya inmedi yani :) 2 aydır sarılamadım bile ya artık sabrım dolmaya başlıyor ne diyeyim kıza yani yardım edin

Kız arkadaşım buluştugumuzda ailesi öğrenecek diye korktuğu için buluşamıyoruz. Ne yapmaliyim?