Sevgilim cezaevinde bekliyorum?

Erkek arkadaşım 2,5 yıldır cezaevinde. 28 Mayıs da bana ilişkiyi yürütmek istemediğini söyledi. Neden dedim bilmiyorum dedi. Sevmediginden mi dedim bilmiyorum dedi. Aramadan 1 ay önce ise Istanbula onu görmeye gitmiştim görüşe. İstanbul'da da arkadaşı vardi yanımda bir olay yaşamıştım. Arkadaşı beni zorla opmustu. Hatta bana sevgilin olmasa sen benimdin dedi. Bende çocuğa sevgilime bunlardan bahsetcegimi söylemiştim. O da bana, cezaevinde ki biri napabilcek bana izine gelmesine çok var hem kötülüğünü mu istiyosun demisti. Baya kışkırtmıştı beni. Vicdanım zaten rahat değildi. Sevgilime de söylicektim izine geldiğin de. Telefon da söylemeye cesaret edemiyodum hemde cezaevinde olduğu için korkuyodum. Bana da ayrılmak istediğini söyleyince, bende olayı anlattım. Böyle böyle sana izinde anlatacaktım ama madem ayrılıyosun böyle şeyler oldu dedim. Sen ne dedin dedi, Ben sevgilimi seviyorum benden uzak dur dedim dedim. Çünkü öyle dedim. Neyse sevgilim baya sinirlendi kopurdu delirdi. Aradan 2-3 hafta geçti siniri dinmiş ama ailesini ariyomus ailesi dedi bana da. Sesi gayet iyi diye. Sonra kurumda birisi sevgilimi arkadaslarimi sikayet etmiş hap satiyo hap kullaniyo diye. Sevgilim de sikayet eden çocuğu arkadaşlarıyla birlikte dövmüş. Ardından da kapali iadesi çıkmış zaten kapaliya gidicem diye firar etmis ettigi gecede yakalanmış kapaliya gondermisler. Bende yaklasik 2-3haftadir baya mektup attim geri cevap atmadi hiç. Cuma günü ablasini aramış ablasi sormus cevap atican mi diye. Param yok demiş. Kiza cevap atcan mi demiş. La daha kimseye atmadim apsyle yollicam para lazim demiş. Ablasi da para attı ona. Sizce benden neden ayrılmak istemis olabilir? Ben olayi sonradan anlattım ona. Birde sizce cevap yazar mi bana? Hala onun yanında olmak istiyorum
Sevgilim cezaevinde bekliyorum?