İş görüşmesinde patrona aşık oldum filmlerdeki gibiydi?

Selam arkadaşlar bundan bıkac hafta önce bir iş görüşmesine gittim bir zeytin fabrikasıydi ilanı gördüm aradım yeri tarif etti gittim fabrikaya gider gitmez son model bir araba gördüm tahmin ettim kesin patronun dur dedim ama spor tarzı yani gençti bu patron. nerde olduğunu sordum yönlendiriler iceridede görüşme vardı ben girer girmez goz göze geldik ve öylece kaldık sonradan tokalasip buyur etti konuşmadi hatta sürekli sasiriyodu ilk görüşte aşk dedim kendi kendime hele o ayağa kalktığı zaman o boy falan efsaneydi herneyse başka bir çalışan gelip gezdirdi beni ve görüşürüz haber verirsiniz siz gelenlerlede görüşün ayıp olmasın dedim ciktim hiç haber gelmedi sonra mesaj attım çok sert hanimli bir mesaj geldi benim haber vermedigimi söyledi iyi çalışmalar dileyip msji bitirmişti üzüldüm ama hislerime güvenirim normalde içimden bir ses yalan değildi o bakışlar diyo. bende onu sosyal medyadan takip ettim kabul etmiş etmesine ama hala bir ses yok alttan mesaj vermek istedim aslında mesaj atmak istemedim telefonuna ne yapmalıyım sizce neden böyle davraniyo. evlide değil sosyal medyasıda hiç yok desem yeridir sizce ben ne yapmaliyim?😐
İş görüşmesinde patrona aşık oldum filmlerdeki gibiydi?